Yayınlandığı yer:

UAE Turist Vizenizi hemen alın

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visa Cost Service Fee Number of Entries Processing Time
Turist Vizesi
Visa Cost USD 99.00
Service Fee USD 35.00
Number of Entries Single
Processing Time 72 saat
Hemen Başvurun

How to Apply: Turist Vizesi

Fill out online application
Fill out online application

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Receive document via email
Receive document via email

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Enter destination
Enter destination

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Hemen Başvurun

Learn More: Turist Vizesi

Birleşik Arap Emirlikleri İçişleri Bakanlığı Ağustos 2015’te çevrim içi vize hizmeti başlatmıştır. Bu vize sistemi, dünyanın herhangi bir yerinden giriş için vize başvurusunda bulunmanın çevrim içi bir yöntemidir. Vizeler için internet üzerinden istenilen zamanda, istenilen yerden hızlıca başvuruda bulunulabilmesi ve ödemenin vize başvurusu anında çevrim içi olarak yapılabilmesi bu sistemin seyahat eden kimselere sağladığı avantajlar arasındadır.

Vize, hamiline UAE’de 30 gün boyunca kalma izni vermektedir. Çevrim içi olarak gerekli bilgi ve belgeleri sağlayın, vize ücretini ödeyin; bize belgeleri e-postayla göndermeniz veya bir ofise bizzat gitmeniz gerekmez. Vize başvurunuz onaylandığında, onaylanmış vizenin bir kopyası e-posta adresinize gönderilecektir.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Frequently Asked Questions

Bu turist vizesi, Birleşik Arap Emirlikleri’ne ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden seyahat etme izni veren ve elektronik olarak pasaportunuzla bağlantılı olan resmi bir belgedir.

Başvurunuzun sunulması için aşağıdakilere ihtiyaç duyarız:

  • JPEG formatında pasaport taraması.
  • Pasaport fotoğrafı
  • Kredi kartı/banka kartı veya Paypal hesabı bilgisi.

Ebeveynleriyle birlikte seyahat eden çocuklar:

  • Pasaport taraması
  • Pasaport fotoğrafı
  • İngilizce veya Arapça dilinde kimlik kartı. Lütfen tercüme edilen belgelerin ön yüzünün tasdiklenmiş olması gerektiğini göz önünde bulundurunuz.

UAE Turist Vizesi ücreti 97 Amerikan dolarıdır (USD). İlaveten, 35 USD tutarında standart işlenme hizmet ücreti bulunmaktadır. Hızlı işlenme ve aşırı hızlı işlenme için hizmet ücreti sırasıyla 65 USD ve 95 USD’dir.

Bu, seçeceğiniz işlenme süresine bağlıdır. Sunduğumuz üç seçenek mevcuttur:

  1. Standart İşlenme: 2 gün
  2. Hızlı İşlenme: 24 saat
  3. Aşırı Hızlı İşlenme: 2 saat

Onaylandığında vize, başvuru sürecinin başlangıcında verilen e-posta adresine e-posta yoluyla gönderilecektir.

Evet. Çocuklar ve bebekler dahil olmak üzere tüm yolcuların UAE’ye girmek için vizelerinin olması gerekmektedir. Buna ebeveynlerinin kucağında yolculuk eden bebekler de dahildir. Ebeveynlerinin pasaportunda belirtilen çocuklar için vize işleme koyamıyoruz.

UAE tüm ziyaretçilerin varış tarihlerinden tarihinden itibaren en az altı ay boyunca geçerli olan bir pasaporta sahip olmalarını gerektirmektedir. Eğer pasaportunuzun geçerlilik süresi altı aydan kısaysa, vize başvurusunda bulunmadan ve UAE’ye seyahat etmeden önce pasaportunuzu yenilemeniz gerekecektir. Ayrıca, pasaportta en az bir boş sayfa bulunmalıdır.

Vizenin izin verdiği 30 günlük sınırı aşan bir süre boyunca kalmaya devam ederseniz, 100 Arap Emirlikleri Dirhemi (AED) para cezası ve ayrıca her gün için 200 AED ödemeniz gerekecektir.

Lütfen giriş ve çıkış tarihlerinin de 30 günlük süre sınırı kapsamına dahil olduğunu göz önünde bulundurunuz. Yerel saattle 23:59’da varsanız dahi, bu bir gün olarak sayılacaktır.

Bizimle başvuruda bulunduğunuzda, UAE’de yerel bir sponsor bulmanıza gerek yoktur (ki bu koşullardan biridir) ve sadece birkaç gün içerisinde yanıt alırsınız. Ayrıca posta veya faks yoluyla belge göndermek zorunda kalmaksızın tüm gerekli belgeleri ve bilgileri evinizden gönderebilir ve ilgili ücreti ödeyebilirsiniz.

UAE planladığınız varış tarihinden itibaren 58 gün içerisinde başvuruda bulunmanızı zorunlu kılmaktadır. Ancak, iVisa’ya dilediğiniz an başvuruda bulunabilirsiniz; zira başvurunuzun işleme konması için uygun zaman gelene kadar başvurunuzu doğruluk amacıyla gözden geçirecek ve sıraya koyacağız.

UAE’ye giriş vizesi verme tamamen ülkenin göçmenlik makamlarının takdirine bağlı bir husustur. Bir vize verilmesi UAE’ye girişi garanti etmez. Nihai karar giriş noktasında göçmenlik yetkilileri tarafından verilmektedir.

Hayır. Seyahatinizden önce pasaportunuza bir şeyin damgalanmasını gerektirmeyen bir elektronik vize alacaksınız. Tüm vizeler e-posta yoluyla gönderilmektedir. Seyahatinizden önce vizenin çıktısını almalı ve beraberinizde getirmelisiniz.

Vize başvurunuzu tamamladığınızda, bir link içeren bir teyit e-postası alacaksınız. Bu da size, dilediğiniz an vize başvuru sürecinizi takip etme imkânı verecektir. Bu takibi ayrıca, Takip kısmına giderek ve hesabınıza giriş yaparak da gerçekleştirebilirsiniz. Vize başvurunuz onaylandığında veya reddedildiğinde ya da herhangi bir ek bilginin gerekli olması halinde size bir e-posta göndereceğiz.

Turist vizesi düzenlenme tarihinden itibaren 60 gün boyunca geçerlidir. Bu da, düzenlenme tarihinden itibaren 60 gün içerisinde UAE’ye giriş yapmanız gerektiği anlamına gelmektedir. Bu tek girişe ve maksimum 30 gün kalınmasına izin veren bir vizedir.

18 yaşından küçük kadınlar, ancak ebeveynleriyle birlikte seyahat edeceklerse başvuruda bulunabilirler.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin dünyanın en lüks yerlerinden biri olduğu bilinen bir gerçektir. Orada görecekleriniz sizi büyüleyecek ve seyahat tarihi boyunca kimse BAE’ne gittiği için pişman olduğunu ifade etmemiştir. Muhtemelen Birleşik Arap Emirliklerinin ihtişamların yeri olduğunu ve Emirlikler halkının dünyanın en büyük insan yapımı harikalarını inşa etmekle övündüklerini muhtemelen biliyorsunuzdur. Çok uzun binalarının ve kendi yaptıkları adalarının olduğunu biliyor olmalısınız. Yine de, Birleşik Arap Emirlikleri lüks ve dünya mallarından çok daha fazlasıdır. Emirlikler halkı çok gelenekseldir ve güzel bir kültürleri vardır. Birleşik Arap Emirliklerine seyahat ederken hatırlamanız gereken ilk şey, yedi emirliğin tümünün de muhafazakâr olduğudur. Emirlik halkı dindar Müslümanlardan oluşmaktadır; dolayısıyla, oraya gittiğinizde bazı kurallara uymanız gerekir. İlk olarak, eğer ülkeyi keşfetmek istiyorsanız mutaassıp giyinmelisiniz. Omuzlarınızı, dizlerinizi, sırtınızı örtmeli ve mümkün olduğunca kapalı giyinmelisiniz. Örneğin kadınlar uzun elbise giymeksizin camilere veya diğer dini mekânlara giremez. Emirlik halkının kıyafet kurallarına uymak zor değildir ve aksi şekilde giyinirseniz başınız belaya girebilir. Yaygın yanlış algılardan biri de, sadece zengin insanların Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidebildiğidir. Bu kesinlikle yanlıştır. Evet, BAE özellikle de Dubai ve Abu Dabi lükslüğüyle meşhurdur; fakat bu, oraya bir gezi için böbreğinizi satmanız gerektiği anlamına gelmez. Bütçenize uygun pek çok cazibe noktası daha mevcuttur. Sadece altın iPadler stoklamak için Dubai’ye gitmek istemediğiniz kesindir, değil mi? Önemli olan nokta, Birleşik Arap Emirlikleri’ne düşük bir bütçeyle seyahat etmeniz mümkün olmayabilecek olması fakat bankanızda milyonlarınızın bulunmasına da gerek olmamasıdır. BAE’nde de orta sınıf vardır; dolayısıyla, endişelenmeniz gerekmez. Birleşik Arap Emirlikleri’nde tecrübe edebileceğiniz en iyi şey çöl safarisidir. Oraya giden tüm insanlara göre, en azından bir kez bu tecrübeyi edinmeden BAE’den ayrılmanız düşünülemez. Bir 4x4 araç içerisinde devasa kum tepelerinin üzerinden geçmek, Bedouin tarzı barbekü yapmak ve daha pek çok eğlenceli faaliyet sizin için çölde mevcuttur. Çölün gündüz çok aşırı sıcak, gece ise oldukça soğuk olduğunu unutmayın. Buna uygun kıyafetler götürmelisiniz. Ve her yanınızın kumla çevrili olacağını ve kendinizi atkı ve iyi ayakkabılarla korumanız gerektiğini unutmayın. Ayrıca, mümkün olduğunca beyaz giyinmeye çalışın. Çöl çok fazla güneş ışığı çekmektedir. Sizin de güneşi çekmenize gerek yoktur. Ve bol miktarda su için. Çölde susuz kalmak normal koşullara göre çok daha kolaydır. Her ne kadar Birleşik Arap Emirlikleri çoğunlukla çöllerden oluşsa da, dünyanın en güzel plajlarından birkaçının tadını çıkarabilirsiniz. Bu plajların bazıları halka açık olup yine kıyafet kurallarını içeren bazı temel kuralları izlemeniz gerekir; diğer plajlar ise özeldir ve dilediğinizi yapabilirsiniz. Özel plajlar genellikle lüks tesislere aittir. Bu plajlar daha liberaldir; fakat abartıya kaçmamalısınız. Emirlik halkının da bu tesisleri ziyaret ettiğini hatırlayarak, saygısız davranmayın. Birleşik Arap Emirliklerinin kendine özgü bir mutfağı olmasa da, oradaki yemeklere bayılacaksınız. Lüks restoranlar tipiktir ve yemekler çok lezzetlidir. Yemekler Türk ve Lübnan mutfağının bir karışımıdır ve bol miktarda batı yemeği de bulabilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz üzere, Dubai ve Abu Dabi gibi şehirlerde dünyanın en iyi şefleri vardır; dolayısıyla, BAE’ne seyahat ettiğinizde yemek, kaçırmak istemeyeceğiniz bir şeydir. Dilerseniz, orada kalırken beslenme tarzınızı hiç değiştirmeyebilirsiniz. Fakat yine de, yeni şeyler denemelisiniz. Bu, deneyimin bir parçasıdır. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeyken iletişim kurma konusunda herhangi bir sorun yaşamazsınız. Oradaki pek çok insan İngilizce bilir ve Dubai şehrinin %85’i gurbetçilerden oluşmaktadır. Oldukça kolay bir şekilde gezinebilirsiniz. Ayrıca, ülkenin ekonomisi turizm üzerine kuruludur; dolayısıyla, Emirlik halkı mümkün olduğunca çok misafirperver olmaya çalışmaktadır. Turistlerle iletişim kurabilmek, bu çabalardan biridir. BAE insanları inanılmaz misafirperverdir. Geleneklerine ve kültürlerine saygı gösterdiğiniz sürece, hepsi çok iyi davranırlar. Fakat karşı cinsler arasında fiziksel temasın uygun görülmediğini akılda tutmalısınız. Örneğin, biri sizi evine davet ederse, evin hanımının elini sıkmak için kolunuzu uzatmayın. Ayrıca, halka açık yerlerde yapılan sevgi gösterileri BAE’nde kabalık olarak algılanır; dolayısıyla, sokaktayken fazla dokunmaktan kaçının. Son olarak, nereye giderseniz gidin çok sayıda fotoğraf çekebilirsiniz; ancak, hiç bir koşulda sokaklarda yürüyen kadınların fotoğrafını çekmemelisiniz. Bu kesinlikle yasaktır ve eğer bu kurala uymazsanız, başınızı derde sokabilirsiniz. Birleşik Arap Emirlikleri Ortadoğu’nun en gelişmiş ülkelerinden biridir. Pek çok cazibe noktasının tadını çıkarabileceğiniz huzurlu ve güvenli bir ülkedir. Muhafazakâr bir ülkede olduğunuzun farkında olup buna uygun davrandığınız sürece, hayatınızın en iyi zamanını geçirirsiniz. İnsanlar sevecendir, yemekler iyidir ve geniş yelpazeli eğlenceli faaliyetler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Genellikle kuru bir ülke olabilir, ancak kartlarınızı doğru oynarsanız, alkol yokluğunu düşünmeye dahi vaktiniz kalmaz.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?