iVisa.com

Çevrim İçi Sri Lanka Turist ETA’sı

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visa Cost Service Fee Number of Entries Max Stay Vize Geçerliliği Processing Time
Turist ETA
Visa Cost USD 35.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Double
Max Stay 30 days
Visa Expires 90 gün sonra
Processing Time 30 minutes
Apply Now
Ticari Amaçlı ETA
Visa Cost USD 40.00
Service Fee USD 30.00
Number of Entries Double
Max Stay 30 days
Visa Expires 90 gün sonra
Processing Time 30 minutes
Apply Now

How to Apply: Turist ETA

Fill out online application

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Enter destination

Vardığınızda Pasaportunuzu ve bizim tarafımızdan sağlanan Belgeyi ibraz edin

Apply Now

Learn More: Turist ETA

Sri Lanka Göçmenlik ve Dışa Göç Departmanı Ocak 2012’de, Sri Lanka’yi ziyaret eden seyahat eden kimseler için Elektronik Seyahat Yetkisi (ETA) uygulamasını getirmiştir. Dünyanın neredeyse tüm ülkelerinden gelen seyahat eden kimseler artık elçiliğe veya konsolosluğa gitmek zorunda kalmaksızın çevrim içi başvurabilirler.

ETA, Sri Lanka’ya kısa süreli ziyaretler için verilen resmi izin belgesidir ve elektronik olarak düzenlenmektedir. Başvuru formundaki gerekli bilgiler doldurulduktan sonra ve çevrim içi kredi kartı ödemesi tamamlandığında başvurucular vizelerini e-posta yoluyla alacaklardır. Tüm süreç hızlı ve kolaydır.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Calculate Visa Cost Before Applying

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Frequently Asked Questions

Elektronik Seyahat Yetkisi (ETA) seyahat eden kimselerin turistik amaçlarla Sri Lanka’ya giriş yapmalarına ve Sri Lanka içerisinde seyahat etmelerine izin veren resmi bir belgedir.

Başvurunuzun sunulması için aşağıdakilere ihtiyaç duyarız:

  • Planlanan varış tarihinden itibaren en az altı 6 boyunca geçerli olan pasaport.
  • Ödeme için bir kredi kartı/banka kartı veya Paypal hesabı bilgisi.

Sri Lanka Turist ETA’sı için ücret 35 Amerikan dolarıdır (USD). İlaveten, 20 USD tutarında standart işlenme hizmet ücreti bulunmaktadır. Hızlı işlenme ve aşırı hızlı işlenme için hizmet ücreti sırasıyla 50 USD ve 70 USD’dir.

Bu, seçtiğiniz işlenme yöntemine bağlıdır. Sunduğumuz üç seçenek mevcuttur:

  1. Standart İşlenme Süresi: 1 iş günü
  2. Hızlı İşlenme: 3 saat
  3. Aşırı Hızlı İşlenme: 30 dakika

Sri Lanka Turist ETA’sı düzenlenme tarihinden itibaren 90 gün boyunca geçerlidir. Bu da, düzenlenme tarihinden itibaren Sri Lanka’ya 90 gün içerisinde giriş yapmanız gerektiği anlamına gelir. Sri Lanka Turist ETA’sı Çift giriş vizesidir ve giriş başına maksimum 30 gün kalınmasına izin vermektedir.

Aşağıdaki ülkeler Turist ETA’sı alabilirler: Arnavutluk, Cezayir, Andorra, Angola, Anguilla, Antigua ve Barbuda, Arjantina, Ermenistan, Aruba, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Barbados, Belarusya, Belçika, Belize, Benin, Bermuda, Butan, Bolivya, Bosna Hersek, Botsvana, Brezilya, Brunei Darüsselam, Bulgaristan, Burkina Faso, Burundi, Kamboçya, Kanada, Yeşil Burun, Keyman Adaları, Orta Afrika Cumhuriyet, Çad, Şile, Çin, Kolombiya, Komoros, Kongo, Cook Adaları, Kosta Rika, Fildişi Sahili, Hırvatistan, Küba, Kıbrıs, Çekya Cumhuriyeti, Danimarka, Cibuti, Dominika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Mısır, El Salvador, Ekvator Ginesi, Eritrea, Estonya, Etiyopya, Faroe Adaları, Fiji, Finlandiya, Fransa, Gabon, Gürcistan, Almanya (Alman), Yunanistan, Grönland, Grenada, Guadölup, Guam, Guatemala, Gine, Gine Bisav, Guyana, Haiti, Honduras, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, Endonezya, İran, Irak, İrlanda, İsrail, İtalya, Jamaika, Japonya, Ürdün, Kazakistan, Kenya, Kiribati, Kore, Kuveyt, Kırgızistan, Lao, Letonya, Lübnan, Lesoto, Liberya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Makau, Makedonya, Madagaskar, Malavi, Malezya, Mali, Malta, Marshall Adaları, Martinik, Moritanya, Morityus, Mayotte, Meksika, Mikronezya, Moldovya, Monako, Moğolistan, Karadağ, Fas, Mozambik, Myanmar, Namibya, Nauru, Nepal, Hollanda, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Nikaragua, Nijerya, Norfolk Adası, Norveç, Umman, Pakistan, Palau, Panama, Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Filipinler, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Reunion, Romanya, Rusya (Rus), Ruanda, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ve Grenadinler, Samoa, San Marino, Sao Tome ve Principe, Suudi Arabistan, Senegal, Sırbistan, Sierra Leona, Slovakya, Slovenya, Solomon Adaları, Somali, Güney Afrika, Güney Sudan, İspanya, Sudan, Surinam, Svaziland (İsviçreli), İsveç, İsviçre, Tayvan, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Timor-Leste, Togo, Tonga, Trinidad ve Tobago, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Turks ve Caicos Adaları, Tuvalu, Uganda, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık (BK Vatandaşları)(İngiliz), Birleşik Devletler (ABD Vatandaşları), Uruguay, Özbekistan, Vanuatu, Venezüela, Vietnam, Kosova, Yemen, Zambiya ve Zimbabve

Hayır. Onay üzerine, ETA’nızı PDF formatında e-posta adresinize göndereceğiz.

Her ne kadar pasaportunuzla bağlantılı olsa da, seyahat eden kimselerin ETA’yı yazdırmalarının ve pasaportlarıyla birlikte bir kopyasını bulundurmalarını öneririz.

12 yaşının altındaki çocuklar Sri Lanka’ya giriş yapmak için ETA alma yükümlülüğünden muaftır.

Turist ETA başvurusu ve düzenlenmesi çevrim içi olarak gerçekleştirilebilmektedir; böylece geleneksel bir vizede olduğu gibi elçiliğe gitme gereksinimini ortadan kaldırmaktadır.

Bir pasaportun kendisiyle bağlantılı olan tek bir geçerli vize türü olabilir. Diğer bir deyişle, eğer halihazırda bir turist vizeniz varsa, turist vizenizin süresi dolana kadar ticari vize alamazsınız.

Seyahat eden kimselerin, planlanan giriş tarihinden itibaren en az 6 ay boyunca geçerlilik süresine sahip bir pasaportu olmalıdır.

Sri Lanka Turist ETA’sı giriş başına maksimum 30 gün kalınmasına izin vermektedir.

Hayır. ETA sadece turizm amaçlıdır.

Hayır. Uçak bileti ayırtmadan önce ETA vizesi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Hayır. Mevcut ETA’nın geçerlilik süresi sona erene kadar (düzenlendikten sonra 90 gün geçene dek) aynı pasaportu kullanarak yeni bir ETA edinilemez. Ancak, geçerli ETA’yı içeren pasaportu kaybederseniz, yeni bir ETA için başvuruda bulunabilirsiniz.

Sri Lanka’da 30 günden daha fazla kalmak isteyen bir ziyaretçi, uzatma için başvuruda bulunabilir. ETA, ilk ziyaretinizdeki varış tarihinizden itibaren 90 güne kadar uzatılabilir ve ikinci ziyaretinizde bir 90 gün daha uzatılabilir.

Süre uzatımı başvurusu Göçmenlik Departmanının vize bölümünden yapılabilmektedir.

Sri Lanka büyük bölümü yakın zamana ait olan tarihine rağmen egzotik bir yerdir ve pek çok insanın hoşlandığı ortak bir tatil mekânı haline gelmiştir. Sri Lanka Hindistan gibi olmadığı gibi, Asya’nın geri kalanı gibi de değildir. İnsanları iyidir ve rahatlamak ve eğlenmek için yapacak milyonlarca şey bulabilirsiniz. Bir maceraperest misiniz? Sri Lanka sizin hoşlandığınız mekânlar profiline uyuyor. Tüm gün boyunca plajda hoş vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Sri Lanka bunun için de mükemmeldir. Önemli olan nokta, Sri Lanka’nın bir sonraki ideal tatiliniz için göz ardı etmemeniz gereken bir yer olmasıdır. Yine de, Sri Lanka’ya gitmeden önce bilmeniz gereken bir kaç husus vardır. Okumaya devam edin ve öğrenin. Sri Lanka’nın seyahat etmek için güvenli bir yer olmadığına dair yaygın bir yanlış algı vardır. Bu 2009 yılına kadar doğruydu çünkü Sri Lanka korkunç bir iç savaş yaşamıştır; fakat bu on yıl önce meydana gelmiştir. O tarihten günümüze kadar turizm düzeldi ve tatilinizi Sri Lanka’da geçirmek oldukça güvenlidir. Yine de biraz tedbirli davranmalısınız; fakat bu zaten gittiğiniz her yerde yapmanız gereken bir şeydir. Zaman zaman bazı basit suçlar işlenmektedir; fakat bu her yerde söz konusudur. Tek yapmanız gereken değerli eşyalarınızı vücudunuza yakın tutmaktır; böylece bir sorun yaşamazsınız. Dürüst olmak gerekirse, Sri Lanka’da karşıdan karşıya geçmek diğer her şeyden daha tehlikelidir. Dolayısıyla, yolun her iki tarafına ikişer kez baktığınızdan emin olun. Sri Lankalılar beklediğinizden çok daha iyilerdir. Neden insanlar aksi yönde bir beklentiye sahiptir? Savaş insanları değiştirir; fakat Sri Lanka halkı geçmişi ardında bırakmayı ve şimdiki zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi tercih etmiştir. Bu nedenle, gitmek istediğiniz her yerde insanlar sizi samimi karşılayacaklar ve daima yüzlerinde bulaşıcı bir gülümseme olacaktır. Ülkeden kronik gülme hastalığıyla ayrılacaksınız. Ve bu gerçek bir olgudur. Ancak, Sri Lanka’da geçmiş hakkında konuşurken çok dikkatli olmalısınız. İnsanlar sevecendirler; fakat konu hayatını kaybeden aile üyelerine ve arkadaşlarına gelince hassastırlar. Düşündüğünüzde bu doğaldır. Ayrıca, konuyu savaşa getirebilecek olan herhangi bir siyasi tartışmaya girmeyin. Konudan tamamen kaçınmak en iyisidir. İnsanlara aileleri vb konularda genel sorular sormak uygundur; fakat orada durmalısınız. Eski yaraları kanatmak istemezsiniz. İletişime gelince, Sri Lankalılar sizinle konuşmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Bazıları İngilizce bilir; ancak, onlara yardıma edebilirsiniz. Nasıl mı? Bu kişiler turistlerle İngilizce pratiği yapmaktan hoşlanırlar. Eğer bir çocuğun veya yetişkinin İngilizcesini geliştirmesine yardım etmek isterseniz, buna zaman ayırmanız gerekir. Tek yapmanız gereken bir sohbet başlatmaktır. Bu bir kazan-kazan durumudur. Siz yerli halkla sosyalleşir ve eğlenceli vakit geçirirsiniz; onlar ise yeni bir şeyler öğrenir. Bu oldukça eğlencelidir ve Sri Lanka’ya seyahat eden pek çok turist sadece bu sebepten ötürü yerli halktan rastgele bir kişiyle sohbet başlatır. Sri Lanka yemekleri, onlara özgü yemekleri tercih ettiğiniz sürece lezizdir. İyi burgerler veya yüksek kaliteli makarna bulamazsınız; fakat söz konusu olan Sri Lanka yemekleri olunca tat alıcılarınız ziyafet çekecek. Restoranların tümü sizin standartlarınıza uygun olmayacaktır; fakat en iyi restoranları bulmanın bir yolu, yerli halkın tercih ettiği restoranlarda yemek yemektir. Sri Lankalıların batı yemekleri yapmamasının nedeni malzemelerin pahalı olması ve malzemeleri alabilmek için adadan ayrılmaları gerekmesidir. Yine de, eğer kendinizi Sri Lanka’da bulursanız, batı yemeği yemeniz yazık olacaktır. Onlara özgü yemekleri tercih edin. Bundan pişman olmayacaksınız. Hoşlanmayacağınız bir konu ise ülkenin hijyenidir. Ancak, Sri Lanka'nın turizmi iyileşmeye devam eden gelişmekte olan bir ülke olduğunu hatırlamalısınız. Ayrıca, Sri Lankalılar savaşın etkilerini atlatmaya çalışıyorlar ve işler bir gecede değişmiyor. Kendi tuvalet kâğıdınızı ve el antiseptiğinizi getirdiğiniz ve musluk suyu içmediğiniz takdirde, herhangi bir hastalığa yakalanmazsınız. Ayrıca, yemekleri için hiç kimsenin sırada beklemediği tekinsiz sokak satıcılarından da uzak durun. Bu, yemeklerinin yenilebilir nitelikte olmadığının bir işaretidir. Sri Lanka’dan ayrılmadan önce, şansınızı denemeli ve vahşi yaşamı görmeye gitmelisiniz. İnsanlar genellikle bunu göz ardı eder; ancak, eğer şansınız yaver giderse, bir fil sürüsüyle karşılaşabilirsiniz. Bu, Serengeti’deki Büyük Göç gibi olmasa da yine de vahşi yaşamdır ve önemlidir. Ayrıca, eğer gezip görülecek yerlere gitmeyi planlıyorsanız, size en iyi yerleri göstermesi için bir rehber tutmalısınız. Esasında, turistlerin çoğu mümkün olan en fazla verimlilikle en çok sayıda yeri keşfedebilmek için bunu yapmaktadır. Rehberlik hizmeti fazla pahalı değildir ve rehber kendi İngilizcesini pratik etme fırsatından faydalanacaktır. Sri Lanka’nın turizmi hala büyümekte olsa da, bir gezinin oldukça maliyetli olabileceğini bilmelisiniz. Kural olarak, adalardaki fiyatlar ana karadaki fiyatlardan daha yüksektir. Bunun nedeni ise oldukça açıktır. Malların çoğu ithal edilmektedir. Oteller de pahalı olabilmektedir; fakat önceden rezervasyon yaptırırsanız, indirim alabilirsiniz. Sri Lanka kesinlikle değerlendirilmeye değer bir ülkedir. Güzel manzaraları vardır, insanları inanılmaz iyidir ve pek çok cazibe noktasının tadını çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bazı temel kuralları izlediğinizden emin olmaktır; böylece heyecanlı vakit geçirirsiniz. İster lüks bir tesisin plajında rahatlamak, ister vahşi yaşamı görmek istiyor olun, unutulmaz anılar edineceksiniz.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.