Doğu Afrika Vizenizi Online Satın Alın

Bir vize gerekmektedir. Bu belgenin işlenmesi konusunda yardımcı olabiliriz.

Vize Türü Vize Maliyeti İşlenme Ücreti Giriş Sayısı İşlenme Süresi
Doğu Afrika Vizesi
Vize Maliyeti USD 100.00
Service Fee USD 45.00
Giriş Sayısı Çoklu
İşlenme Süresi 48 saat
Hemen Başvurun
Giriş e-Vizesi
Vize Maliyeti USD 30.00
Service Fee USD 25.00
Giriş Sayısı Tekli
İşlenme Süresi 24 saat
Hemen Başvurun

Nasıl Başvuruda Bulunulur: Doğu Afrika Vizesi

Çevrim içi başvuruyu doldurun
Çevrim içi başvuruyu doldurun

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Belgeyi e-posta ile alın
Belgeyi e-posta ile alın

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Destinasyon girin
Destinasyon girin

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Hemen Başvurun

Daha Fazla Bilgi Edinin: Doğu Afrika Vizesi

Daha çok bilgi pek yakında!

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Sık Sorulan Sorular

Ruanda, Afrika’nın orta kesimlerinde yer alan bir ülkedir. Ruanda’ya herhangi bir amaçla girmek isteyen tüm pasaport türlerine sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize almaları gerekmektedir.

Gerek turistik gerekse iş amacıyla Ruanda’ya gitmek isteyen vatandaşlarımızın alacakları vize Ruanda vizesidir.

Ruanda vizesi maliyeti ne kadardır?

Ruanda’ya tek giriş için alınacak olan vizenin maliyeti 30 $ olarak belirlenmiştir. Bu vize ile Ruanda’ya giriş sadece 30 gün için geçerlidir.

Çoklu giriş için alınacak vize maliyeti ise Ruanda hükümeti tarafından 60 $ olarak belirlenmiştir.

Ruanda vizesi ile Ruanda’da ne kadar kalınabilmektedir?

Tek girişlik ve en sık tercih edilen Ruanda vizesi ile Ruanda’da 30 gün kalınabilir. Ülkeye giriş için alınacak diğer bir vize çeşidi olan ziyaretçi vizesi ile ise Ruanda’da 6 ay kalmak mümkündür.

Ruanda’ya turistik amaçlı olarak yapılacak ziyaretlerde ise farklı vize çeşitleri bulunmaktadır. Bu vizeler ile;

  • Sınıf 1 olarak bilinen T1 turist vizesi ile 90 gün,

  • T2 turist vizesi ile 90 gün,

  • T3 vizesi ile 90 gün,

  • T4 diplomat vizesi ile 2 yıl,

  • T5 vizesi ile 90 gün,

  • T6 vizesi ile 90 gün,

  • T7 vizesi ile 90 gün,

  • T8 vizesi ile 90 gün,

  • T9 vizesi ile 90 gün,

  • T10 iş adamı vizesi ile iş süresi boyunca,

  • T11 ile istenilen süre kadar,

  • T12 vizesi ile 90 gün,

Ruanda’da kalınabilmektedir.

Ruanda vizesine nasıl başvurulur?

Ruanda vizesi için Türkiye’den yapılacak olan başvurular, Ankara’da bulunan Ruanda Büyükelçiliği üzerinden yapılabilmektedir. Ruanda’nın Türkiye’de İstanbul Fahri Konsolosluğu da bulunmaktadır. Ancak, Ruanda için yapılacak olan vize başvuruları sadece Ankara’daki Ruanda Büyükelçiliği’nden yapılabilmektedir.

Ruanda vizesine kimler başvurabilir?

Ruanda’ya gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından umumi, hususi, diplomatik ve hizmet pasaportuna sahip olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkeye girmeden önce vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Ruanda vizesi için herhangi bir kısıtlama bulunmakta mıdır?

Evet. Ruanda vizesi için bazı kısıtlamalar bulunmaktadır. Bu kısıtlamalar;

  • Tek girişlik alınan 30 günlük vize ile Ruanda’da çalışılamaz. Bununla birlikte sadece iş amaçlı olan T sınıfındaki vizelerin de sadece birkaç tanesi ile Ruanda’da çalışma izni verilmektedir.

  • Ruanda’ya giriş yapacak ve 1 yaş üzerinde olan bütün ziyaretçilerin ülkeye girmeden önce sarıhumma aşısı olmaları gerekmektedir.

  • Ruanda tek girişlik vizesi ile Ruanda’da 30 günden fazla kalınamaz. T sınıfında yer alan vize türlerinin birçoğunda da Ruanda’da en fazla 90 gün kalınabilmektedir.

Ruanda üzerinden başka bir ülkeye uçuşum var. Bunun için Ruanda vizesi almam gerekmekte midir?

Evet. Ruanda üzerinden başka bir ülkeye uçuşunuz bulunuyor ise almanız gereken vize Ruanda transit vizesidir. Ruanda transit vizesi almak için Ruanda’dan yapacağınız uçuşun bilgilerini beyan etmeniz zorunludur.

Ruanda transit vizesi ile Ruanda’da 72 saat kalınabilmektedir.

Pasaportumun geçerlilik süresi 6 aydan daha az. Ruanda için hala vize alabilir miyim?

Ruanda vizesi almak için, ülkeye giriş yaptığınız andan itibaren vize başvurusunda kullanmış olduğunuz pasaportun geçerlilik süresinin en az 6 ay daha sürüyor olması gerekmektedir.

Ruanda vizesi aldığım süreden daha önce Ruanda’ya giriş yapabilir miyim?

Hayır. Ruanda’ya almış olduğunuz vize süresi başlamadan önce ülkeye girmek istediğinizde girmek istediğiniz tarihlere göre yeni bir vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Ruanda vizesi geçerlilik tarihimi nasıl anlayabilirim?

Ruanda vizenizin geçerlilik süresini vize başvurusu esnasında belirttiğiniz iletişim adreslerine gelen dokümanlar üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bunun yanı sıra sayfamız üzerinden de söz konusu kontrolleri yapmanız mümkündür.

Ruanda vizesine başvurmak için ne gereklidir?

Ruanda vizesine sitemizi kullanarak başvuruda bulunmak için gerekenler aşağıda belirtilmektedir.

  • Ülkeye giriş yapılacak tarih itibariyle en az 6 ay geçerliliği devam eden bir pasaport

  • Gerekli doğrulama işlemleri ve iletişim kurulabilecek bir e-posta adresi ile ödeme işlemlerinde kullanılacak kredi kartı

Ruanda vizesini ne kadar sürede alabilirim?

Ruanda vizesini firmamız üzerinden almak istiyorsanız vize başvuru süreci ile ilgili 3 farklı süreç paketimiz bulunmaktadır. Yapılacak başvuru işleminin aciliyetine göre bu süreler değişmektedir.

  • Standart vize başvuru süreç paketi: 24 saat

  • Hızlı vize başvuru süreç paketi: 2 saat

  • Çok hızlı vize başvuru süreç paketi: 30 dakika

Ruanda vizesine başvuruda kullanılacak pasaportun şartları nelerdir?

Ruanda vizesine başvuruda bulunmak için kullanılacak olan pasaport ile ilgili tek şart, söz konusu pasaportun ülkeye giriş yapılacak olan tarihten itibaren 6 aylık geçerlilik süresinin olmasıdır. Bu şart pasaportun hususi, umumi, diplomatik veya hizmet pasaportu olup olmamasından bağımsız bir şekilde tüm pasaportlar için geçerlidir.

Ruanda vizesi ile Ruanda’ya çoklu giriş yapılabilmekte midir?

Ruanda vizesinin Ruanda’ya çoklu giriş yapılabilecek farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bunların en sık tercih edileni ise Ruanda çoklu giriş ziyaretçi vizesi olarak adlandırılmaktadır. Bu vizenin başvuru sahibine maliyeti ise 60 dolardır.

Ruanda vizesi başvurusu esnasında bir hata yaptım. Bu hatayı düzeltmek mümkün müdür?

Ruanda vize başvurusunu şirketimiz aracılığıyla yapıyor iseniz bir yanlışlık olması durumunda başvuru eğer işleme alınmamışsa hatayı bildirmeniz halinde en kısa sürede başvurunuz düzenlenecektir.

Ancak, başvuru işleme alındıysa başvurudaki hatayı düzeltmek ekstra 5.95 $ karşılığında yapılabilmektedir.

Her iki durumda da başvurunuzda bir hata olduğunu fark ettiğiniz anda online sohbet veya telefon üzerinden bu durumu çalışanlarımıza bildirmeniz gerekmektedir.

Ruanda’da iken Ruanda vizesi başvurusunda bulunabilir miyim?

Ruanda sınırları içerisinde iken Ruanda vize uzatma işlemi ve Ruanda vizesi alma işlemi yapılabilmektedir.

Ruanda’ya giderken beraberimde götüreceğim çocuklarım için de Ruanda vizesi başvurusu yapmam gerekmekte midir?

Evet. Ruanda’ya giderken beraberinizde götüreceğiniz aile fertleriniz için de tıpkı kendiniz için yaptığınız gibi vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Ruanda vizesine başvurmak için Ruanda’ya bir uçuş rezervasyonu yaptırmak zorunda mıyım?

Ruanda’ya gitmek için yapacağınız vize başvurusunda uçak bileti bilgilerinin ibraz edilmesi zorunlu bir şart değildir. Ancak, başvuru dosyanız içerisinde Ruanda’ya aldığınız veya rezervasyonunu yaptırdığınız bir uçak bileti nüshasının olması başvurunuzun değerlendirilmesi aşamasında dikkate alınacaktır.

Ruanda vizesi aldığım tarihler içerisinde Ruanda’ya girmek zorunda mıyım? Yoksa başka tarihlerde de bu ülkeye girebilir miyim?

Ruanda vizesi aldığınız tarihlerde Ruanda’ya girme zorunluluğunuz yoktur. Halihazırda geçerli bir Ruanda vizeniz varsa vizenin geçerli olduğu tarih aralığında istediğiniz bir zaman aralığında Ruanda’ya giriş yapabilirsiniz.

Halihazırda bir Ruanda vizesine sahibim. Yeni bir Ruanda vizesi için başvuruda bulunabilir miyim?

Eğer halihazırda bir Ruanda vizesine sahipseniz vizeye başvuruda bulunurken elinizde bulunan geçerli pasaportunuzu kaybetme gibi durumlarda yeni bir Ruanda vizesine başvurabilirsiniz. Böyle bir durumda, daha önce başvurduğunuz Ruanda vizesinin geçerliliği sona erecektir.

Ruanda turizmi hakkında daha fazla bilgi al

Ruanda, orta Afrika’da yer alan küçük ve fakir bir ülkedir. Ancak, halkının tarihte yaşamış olduğu olaylar ve ırkçı kavgalar nedeniyle çıkan iç savaş ülkenin tarihinde kanlı bir yara olarak hala bulunmaktadır.

Bu durum Ruanda’nın köklü tarihinde kara bir leke olarak dursa da Ruanda halkının misafirperver kültürü bir cazibe noktası olarak görülebilir.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?