Yayınlandığı yer:

Malezya eNTRI’nizi Hemen Çevrim İçi Olarak Alın

iVisa.com 2013 yılından itibaren tüm vize başvuruları için hızlandırılmış işlenme ve rehberlik hizmeti sunmaktadır. Hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir.

Turist Vizesi Gerekli Değil

Bugün şanslı gününüz. Bu ülkeye seyahat etmek için turist vizesine ihtiyacınız YOKTUR. Eğer öğrenci veya çalışma vizesi hakkında bilgi edinmeniz gerekiyorsa, lütfen size en yakın elçilikle irtibata geçin. Güvenli Yolculuklar!

Elçilik İletişim Bilgileri

Daha Fazla Bilgi Edinin: eNTRI Vizesi

Malezya Hükümeti Mart 2017’de, seyahat eden kimselerin Malezya’yı 15 güne kadar ziyaret etmelerine izin veren Elektronik Seyahat Kayıt ve Bilgi (eNTRI) mekanizmasını getirmiştir. eNTRI belgesi sadece Hint ve Çin vatandaşları için geçerlidir. Başvuru formundaki gerekli bilgiler doldurulduktan sonra ve çevrim içi kredi kartı ödemesi tamamlandığında başvurucular vizelerini e-posta yoluyla alacaklardır. Belgenin Malezya’ya varış üzerine ibraz edilmesi gerekmektedir.

eNTRI vizesinin başlıca avantajı, seyahat eden kimselerin aşırı hızlı işlenme seçeneğini tercih etmeleri halinde belgeyi bir saat içinde alabilecek olmalarıdır. Bunun gerekçesi ise, bu vizenin Malezya Hükümeti tarafından seyahat incelemesi gerektirmemesi ve vize gerekliliklerinin yerine getirilmesi halinde otomatik olarak düzenlenmesidir.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Sık Sorulan Sorular

Elektronik Seyahat Kayıt ve Bilgi (eNTRI) belgesi, turizmi desteklemeyi amaçlayan, Hint ve Çin vatandaşlarına yönelik bir vize muafiyeti programıdır. Seyahat eden kimselerin çoğunluğu eNTRI belgesine bir vize olarak atıfta bulunmaktadır; zira, bu belge için önceden başvuruda bulunmanız ve Malezya’ya giriş yapmadan önce kaydolmanız gerekmektedir. Kayıt kanıtı olarak bi eNTRI yazısı düzenlenecektir ve Malezya’ya varış üzerine bu yazının ibraz edilmesi gerekmektedir.

Başvurunuzun sunulması için aşağıdakilere ihtiyaç duyarız:

  • Orijinal pasaport (Malezya’ya girişten itibaren en 6 ay boyunca geçerliliği bulunmalıdır)
  • Başvurucunun pasaport fotoğrafı (son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır)
  • Uçuş ayrıntılarını gösteren Gezi Programı (onaylanmış dönüş uçak bileti)
  • Konaklama kanıtı (otel rezervasyonu)
  • Kimlik kartı (reşit olmayan çocuklar için)

Malezya Hükümeti’nin ek belgeler talep edebileceğini göz önünde bulundurunuz. Bu durum söz konusu olursa, sizi DERHAL bilgilendireceğiz.

Malezya eNTRI vizesi ücreti 21,50 Amerikan dolarıdır (USD). İlaveten, 35 USD tutarında standart işlenme hizmet ücreti bulunmaktadır. Hızlı işlenme ve aşırı hızlı işlenme için hizmet ücreti sırasıyla 65 USD ve 85 USD’dir.

Bu, işlenme süresine ilişkin olarak seçtiğiniz yönteme bağlıdır. Sunduğumuz üç seçenek mevcuttur:

  1. Standart İşlenme Süresi: 1 iş günü.
  2. Hızlı İşlenme: 3 saat
  3. Aşırı Hızlı İşlenme: 30 dakika

eNTRI vizesi 90 gün boyunca geçerlidir. Bu da, düzenlenme tarihinden itibaren 90 gün içerisinde Malezya’ya giriş yapmanız gerektiği anlamına gelmektedir.

Hayır. Malezya eNTRI belgesinin onaylanması başvurucunun Malezya’ya giriş hakkını garanti ETMEMEKTEDİR. Bu husus, Malezya’ya giriş noktasındaki Malezya Göçmenlik Yetkilisinin takdirine bağlıdır.

Hayır, destekleyici tüm belgelerin İngilizce dilinde olması ZORUNLUDUR.

Evet. Eğer başvurucu reşit olmayan bir kişiyse (18 yaşının altındaki bir çocuksa), en az bir ebeveynle birlikte eNTRI vizesi başvurusunda bulunması gerekmektedir. Ayrıca çocuk ile ebeveyn arasındaki yakınlığın kanıtını göstermek için çocuğun kimlik kartının bir kopyasını sağlamanız gerekecektir.

Malezya eNTRI vizesi için başvuru tamamen çevrim içi olarak yapılabilir ve böylelikle, elçiliği ziyaret etme gereksinimi ortadan kalkar.

Seyahat eden kimseler eNTRI vizesi ile 15 güne kadar kalabilirler.

Hayır, tek seferde sadece bir eNTRI başvurusunda bulunmanıza izin verilmektedir.

eNTRI vizesi Hint ve Çin vatandaşları için mevcut olsa da, halihazırda sadece Hint vatandaşlarının eNTRI başvurularını işleme koymaktayız.

Aşağıdaki ülkelerden Malezya’ya gelen veya bu ülkelerden gelerek Malezya’dan transit yapacak olan tüm ziyaretçilerin sarıhumma aşı kartlarının bulunması gerekmektedir:

  • Angola
  • Etiyopya
  • Senegal
  • Benin
  • Gabon
  • Sierra Leone
  • Bolivya
  • Gambiya
  • Güney Afrika
  • Brezilya
  • Gana
  • Sri Lanka
  • Burkina Faso
  • Gine Bisav
  • St Kitts ve Nevis
  • Burundi
  • Kenya
  • Surinam
  • Kamerun
  • Mali
  • Tanzanya
  • Orta Afrika Cumhuriyeti
  • Nijer
  • Togo
  • Çad
  • Nijerya
  • Uganda
  • Cibuti
  • Panama
  • Venezüela
  • Ekvator
  • Peru
  • Zaire
  • Gine
  • Ruanda
  • Zambiya
  • Eritrea
  • Sao Tome ve Principe

Malezya Hükümeti, başvuru bazlı olarak seyahat eden bir kimsenin kişisel mülakat için en yakın Malezya Elçiliğine gitmesini talep edebilmektedir.

Bu çok sık meydana gelmemektedir; ancak gerekli olduğu takdirde sizi mülakatın tüm ayrıntıları hakkında bilgilendireceğiz.

Mülakatınıza ilişkin olarak e-postayla size göndereceğimiz ayrıntılar şunlardır:

  • MEKAN: Malezya Elçiliği XXXX
  • ADRES: XXX
  • KİŞİLER: XXX
  • Telefon Numarası : XXX
  • E-posta : XXXXX@xxx.gov.my
  • Mülakat Seansı: TARİH VE SAAT

eNTRI vizesini her 3 ayda bir kez alabilirsiniz. Eğer daha sık seyahat etmeniz gerekiyorsa, Malezya elçiliklerinden birinden olağan vize almak için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hayır, eNTRI başvurunuzu Singapur ve Malezya’nın dışından yapmanız gerekmektedir.

Malezya’ya vardığınızda aşağıdaki belgeler gerekli olacaktır:

  • eNTRI vizenizin çıktısı
  • Malezya’da kaldığınız süre boyunca masraflarınızı karşılamak üzere yeterli fonlar (Nakit/Seyahat Çekleri/Banka veya Kredi Kartları)
  • Dönüş uçuş bileti
  • Konaklama kanıtı (ev sahibinden davet mektubu/otel rezervasyonu(Airbnb rezervasyonu, Booking.com teyidi, vb.)

Başvuruculardan her birinin pasaportunun geçerlilik süresi, planlanan giriş tarihinden itibaren en az altı ay olmalıdır.

Yeni varış tarihiniz 90 günlük geçerlilik süresinden sonraysa, yeni bir eNTRI içi başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hayır, ayrılmadan önceki 24 saat içerisinde eNTRI başvurusunda bulunmanıza izin verilmemektedir. eNTRI başvurunuzu Malezya için ayrılmadan en az 48 saat öncesinde yapmanızı tavsiye ederiz.

Evet. Gerekli standart belgelere ilaveten, ikamet ettiğiniz ülkede geçerli bir çalışma vizeniz veya oturma belgeniz bulunmalıdır.

Evet; tüm uluslararası seyahat eden kimselerin Malezya’ya seyahat etmeden önce geçerli bir Malezya eNTRI edinmeleri gerekmektedir.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?