Kırgızistan Ticari e-Vizenizi Hemen Çevrim İçi Olarak Alın

Bir vize gerekmektedir. Bu belgenin işlenmesi konusunda yardımcı olabiliriz.

Vize Türü Vize Maliyeti İşlenme Ücreti Giriş Sayısı İşlenme Süresi
Turist e-Vizesi
Vize Maliyeti USD 51.50
Service Fee USD 35.00
Giriş Sayısı Tekli
İşlenme Süresi 48 saat
Hemen Başvurun
Ticari Amaçlı e-Vize
Vize Maliyeti USD 92.70
Service Fee USD 35.00
Giriş Sayısı Çoklu
İşlenme Süresi 5 gün
Hemen Başvurun
Transit eVizesi
Vize Maliyeti USD 25.75
Service Fee USD 35.00
Giriş Sayısı Tekli
İşlenme Süresi 48 saat
Hemen Başvurun

Nasıl Başvuruda Bulunulur: Ticari Amaçlı e-Vize

Çevrim içi başvuruyu doldurun
Çevrim içi başvuruyu doldurun

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Belgeyi e-posta ile alın
Belgeyi e-posta ile alın

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Destinasyon girin
Destinasyon girin

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Hemen Başvurun

Daha Fazla Bilgi Edinin: Ticari Amaçlı e-Vize

Kırgızistan Eylül 2017’de 50 ülkenin vatandaşları için elektronik vize uygulaması getirmiştir. Kırgızistan Ticari e-Vizesi ticari amaçlarla, devlet kurumları ve yerel yönetimler, uluslararası örgütler ve tüzel kişiler tarafından düzenlenen müzakerelere, konferanslara, toplantılara veya spor etkinliklerine katılmak üzere Kırgız Cumhuriyeti’ne girmek isteyen başvurucular için düzenlenmektedir. E-Vize başvurusunda bulunmanın ilk adımı basit çevrim içi bir başvuruyu doldurmaktır. Başvurunuzu elektronik olarak gönderdiğinizde, e-posta ile vize teyidi size ulaşacaktır. Lütfen başvurudaki tüm soruları doğru ve tam olarak yanıtladığınızdan emin olunuz.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Sık Sorulan Sorular

Kırgızistan Ticari e-Vizesi, ticari amaçlarla Kırgızistan’a seyahat etmek isteyen yabancı ülke vatandaşlarının sahip olması gereken resmi bir seyahat belgesidir.

Kırgızistan Ticari e-Vizesi için vize ücreti 72 Amerikan dolarıdır (USD). İlaveten, 35 USD tutarında standart işlenme hizmet ücreti bulunmaktadır. Hızlı işlenme ve aşırı hızlı işlenme için hizmet ücreti sırasıyla 60 USD ve 85 USD’dir.

Bu, seçeceğiniz işlenme süresine bağlıdır. Sunduğumuz üç seçenek mevcuttur:

  • Standart İşlenme: 3 iş günü.
  • Hızlı İşlenme: 24 saat.
  • Aşırı Hızlı İşlenme: 18 saat.

Kırgızistan ticari e-vizesi düzenlenme tarihinden itibaren 90 gün boyunca geçerlidir.

Kırgızistan ticari e-vizesi düzenlenme tarihinden itibaren 90 gün boyunca geçerlidir.

Seyahat belgeniz, e-Vizenizin sona erme tarihinden sonra en az 6 ay boyunca geçerli olması gerekmektedir. Ayrıca, e-Vizenizin iliştirilebilmesi için pasaportunuzda en az bir boş sayfa olmalıdır.

Hayır, düzenlendiği andan itibaren e-Vizede yer alan herhangi bir bilginin değiştirilmesi mümkün değildir. Ancak vizeniz düzenlenmeden önce bir hata tespit ederseniz, lütfen çevrim içi sohbet aracılığıyla veya help@ivisa.com adresine bir e-posta göndererek DERHAL bizimle irtibata geçiniz.

İzin verilen maksimum kalış süresi 90 gündür.

Ticari e-Vizelerini Elektronik vize sisteminde edinen yabancı vatandaşların Kırgızistan’a giriş ve ayrılışlarını Bişkek’te bulunan Manas Uluslararası Havaalanı veya Osh’ta bulunan Osh Uluslararası Havaalanındaki kontrol noktalarından veya Kazakistan Cumhuriyeti sınırındaki “Ak-Jol” sınır geçiş noktasından yapmaları gerekmektedir.

Eğer yeni iş fırsatları arıyorsanız, Kırgızistan sizin için doğru seçim olabilir. Kırgızistan hala sanayisini modernleştirmeye çalışıyor ve bu nedenle yabancı yatırımlar arıyor. Kırgızistan bunu kendi başına yapamaz ve sizden gelecek biraz yardım memnuniyetle karşılaşacaktır. Ancak, Kırgızistan’daki iş kurallarının sizin alışkın olduğunuz kurallardan farklı olabileceğini bilmelisiniz. Kültür farklıdır ve alışkanlıklar şüphesiz sizin alışkanlıklarınızla aynı değildir. Bu nedenle, Kırgızistan’ın iş mantığı hakkında birkaç temel kuralına aşina olmanız gerekir. Böylece, gezinizin başarılı olması şansını arttıracaksınız. Bilmeniz gereken ilk husus, Kırgızistan’ın eski Sovyet Bloğunun en fakir ülkelerinden biri olduğudur. Bunun başlıca sebebi, Kırgızistan'ın doğal kaynaklara sahip olmamasıdır. Son yıllardaki büyümenin tek nedeni, tarımın iyileşmiş olmasıdır. Bu nedenle Kırgızistan, tarım sektörünü geliştirmek istemektedir. Dolayısıyla, eğer ekonomik büyümeyle bağlantılı alanlara yatırım yapmak istiyorsanız, buna bir şans verin. Ancak, alanınız Kırgızistan'ın (en azından şimdilik) ihtiyaç duymadığı bir alansa, birkaç yıl daha beklemelisiniz. Kırgızistan o kadar zengin olmasa da, insanları gururludur ve bir görüşme ayarlamak güç olabilmektedir. Bunu kabalık olarak algılamayın. Kırgızistan’da insanların iş yapma yöntemi budur. Aramanıza veya e-postanıza yanıt alana dek birkaç hafta beklemeniz gerekebilir ve bir yanıt alsanız dahi, görüşmenin ayarlanması ve teyit edilmesi de belirli bir zaman alacaktır. Ayrıca, ansızın ve belirgin herhangi bir sebep olmaksızın görüşmenin iptal edilmesini de bekleyebilirsiniz. Kırgızistan’ın iş insanlarıyla işleri hızlı bir şekilde halletmenin herhangi bi yolu olmadığı için sabretme kabiliyetinizi geliştirmelisiniz. Ticari amaçlarla Kırgızistan’a seyahat ettiğinizde, iletişim biraz sorun olabilir. Tüm ortaklar İngilizce bilmemektedir ve bu da potansiyel olarak bir sorundur. Elbette, bir tercüman tutarak bu sorunu çözebilirsiniz. Rusça bilmek de bir çözüm olabilir; ancak, bunun çok yaygın olmadığını hepimiz biliyoruz. Tercüman en iyi seçeneğinizdir. Tahmin edebileceğiniz üzere, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi, Kırgızistan’da da iş görüşmelerinde bir kıyafet kodu vardır. Klasik kıyafetler giymeniz gerekir. Erkekler takım elbise giyer ve kravat takar; kadınların ise takım, elbise veya etek giymesi gerekir. Fakat kadınlar için birkaç ekstra kural daha vardır. Tüm kıyafetler fazla açık olmayan makul kıyafetler olmalıdır ve etek ya da elbise dizleri örtecek uzunlukta olmalıdır. Önemli olan nokta mümkün olduğunca makul olmaktır. Görüşme odasına girdiğinizde, heyeti düzgün bir şekilde nasıl selamlayacağınızı bilmelisiniz. Tek yapmanız gereken, göz teması kurarak sıkı bir şekilde tokalaşmaktır. Bu, gücün göstergesidir. Ayrıca, belirli bir sırayla insanlarla tokalaşmayı unutmayın. Daima heyetin kıdemli üyelerinden başlamalı ve kıdem sırasına göre büyükten küçüğe doğru devam etmelisiniz. Aksini yapmanız halinde bu, kabalık olarak algılanacaktır. Ayrıca, müstakbel iş ortaklarınızla tanıştığınızda, iş kartvizitinizi sunmalısınız. Heyet üyeleri de aynısını yapacaktır. Fakat başarılı bir işlem şansınızı arttırabilecek bir husus daha vardır. Kırgızistan’a gitmeden önce, arkada Rusça versiyonunu da içeren yeni iş kartvizitleri bastırmalısınız. Böylelikle, saygınızı belli edersiniz. Yabancı heyetin kimliğinizi anlamasını arzu edersiniz. Heyet üyelerinin kartvizitlerini aldığınızda hemen bir kenara koymayın. Bir göz atın ve isterseniz onaylar şekilde kafanızı sallayın. Bu, kartlarda yazılanları gerçekten okuduğunuzu gösterir. Kafanızı karıştırabilecek bir husus ise Kırgızistan’daki iş insanlarının ne kadar dolaylı davrandıklarıdır. Genellikle, batılı insanlar çok daha dolaysız davranırlar ve iş söz konusu olduğunda, herhangi bir anlaşılmazlık olmaması gerektiğini düşünürüz. Söylemeniz gerekeni söyler ve devam edersiniz. Diğer taraftan Kırgızistan’da aynı stratejiyi bulamayacaksınız. İnsanlar genellikle dolaylı davranırlar ve çözülmesi sizin için genellikle bir veya iki görüşme alan hususlar, Kırgızistan’a gittiğinizde çok daha fazla zamanınızı alabilir. Ancak, bu konuda yapabileceğiniz bir şey yoktur. Sabırlı olmalı ve işlerin gidişatını görmek için beklemelisiniz. Acele etmenin size bir faydası olmayacaktır. Kırgızistan nüfusunun çoğunluğunun Müslüman olduğunu öğrenmek sizi şaşırtabilir. Şaşırmak kelimesini özellikle kullandık; zira Kırgızistan’da insanların yemek yanında alkol tükettiklerini sıklıkla fark edeceksiniz. Müslümanların alkol kullanmadıkları herkesin malumudur. Yine de, Kırgızistan’daki Müslüman toplumu diğer ülkelere göre daha liberaldir. Aynı zamanda daha laiktir. Tipik Müslüman uygulamalarının pek çoğu Kırgızistan’da hiç mevcut değildir; fakat işlerin değişmesi kaçınılmazdır. Kırgızistan eski bir Sovyet ülkesidir. Tahmin edebileceğiniz üzere, insanlar katıdır ve daima başlarını dik tutarlar. Kırgızlar için saygı ve itibar çok önemli iki husustur ve bunlar daima öncelikli olmalıdır. Bu nedenle daima kararlı olmalı ve her adımı kabul etmemelisiniz. Bir yandan kimseyi gücendirmemeyi başararak, güç gösterisinde bulunmanız gerekir. Eğer onlar katıysa, siz de katı olmalısınız. Eğer esneklerse, siz de aynı şekilde karşılık vermelisiniz. Önemli olan nokta, Kırgızların ne anlatmaya çalıştıklarını anladığınız sürece iş geziniz başarılı olacaktır. Esasen, Kırgızlar güçlü insanlardır ve bunu kendileri için bir kayıpla sonuçlanacak olsa dahi size göstereceklerdir. Kırgızların birbirlerine ve kendilerine olan saygısı diğer tüm ticari işlemlerden daha önemlidir ve bu nedenle, saygısız olarak algılanmamaya gayret edin. Bunun dışında, herhangi bir sorun olmayacaktır.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?