Hindistan vatandaşları için Varış Öncesi Kayıt

Varış Öncesi Kayıt gerekmektedir. Bu önceden kontrol belgesinin işlenmesi konusunda yardımcı olabilirz

Vize Türü Vize Maliyeti İşlenme Ücreti Giriş Sayısı İşlenme Süresi
Varış Öncesi Kayıt
Vize Maliyeti USD 0.00
Service Fee USD 20.00
Giriş Sayısı Çoklu
İşlenme Süresi 24 saat
Hemen Başvurun

Nasıl Başvuruda Bulunulur: Varış Öncesi Kayıt

Çevrim içi başvuruyu doldurun
Çevrim içi başvuruyu doldurun

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Belgeyi e-posta ile alın
Belgeyi e-posta ile alın

Variş öncesi kayit teyidini e-posta ile alin

Destinasyonu girin (ve gerekliyse variş üzerine vize alin)
Destinasyonu girin (ve gerekliyse variş üzerine vize alin)

PASAPORT VE BİZİM TARAFIMIZDAN SAĞLANAN BELGEYİ DESTİNASYONDA İBRAZ EDİN. ÖDEMEY YAPIN, VİZEYİ ALIN (GEREKLİYSE) VE GİRİŞ YAPIN

Hemen Başvurun

Daha Fazla Bilgi Edinin: Varış Öncesi Kayıt

23 Ocak 2017 tarihinden itibaren, Hindistan vatandaşlarının mevcut 14 günlük vizesiz ziyaret veya transit esnasında Hong Kong’a giriş imkânından faydalanmak için çevrim içi olarak varış öncesi kaydı tamamlamaları gerekmektedir. Hava yoluyla transit yapacaksanız ve havaalanı transit bölgesinden ayrılmayacaksanız vizeniz olmasına gerek olmadığını lütfen göz önünde bulundurunuz.

Bir Hindistan vatandaşı için yapılan her varış öncesi kayıt altı ay veya kayıtla ilişkili Hindistan pasaportunun geçerlilik süresi sona erene kadar (hangisi daha önce ise) geçerlidir. Normal göçmenlik şartları taşınmak koşuluyla, kayıtlı kişi Hong Kong’a vizesiz olarak birden çok ziyaret gerçekleştirmek için spesifik ve geçerli Hindistan pasaportuyla birlikte geçerli bir bildirim yazısı kullanabilir. Her ziyarette, kayıtlı olan bir kişi Hong Kong’da 14 güne kadar kalabilir.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Sık Sorulan Sorular

Bu program, Hong Kong Hükümeti tarafından Hindistan vatandaşlarına 14 günlük vizesiz giriş uygulamasının sürdürülmesi için getirilmiştir. Bu program Ocak 2017’de yürürlüğe konmuştur.

  • En az altı ay geçerlilik süresi olan bir Hindistan pasaportuna sahip olunması.
  • 14 günü aşmayan bir kalış süresi için Hong Kong'u ziyaret etmek veya Hong Kong’dan transit yapmak (doğrudan hava yoluyla transit yapılması ve havaalanı transit bölgesinden ayrılınmaması istisna olmak üzere) niyetinde olunması.
  • PAR, Hong Kong’da yerleşme hakkı veya oturma hakkı bulunan, Hong Kong’da koşulsuz kalmakta olan veya Hong Kong’da iş, çalışma veya ikamet amacıyla kalmak için geçerli bir izni bulunan Hindistan vatandaşları için geçerli değildir.

Hayır. Hong Kong’a ziyaretçi olarak kabul edilen bir kişinin ister ücretli ister ücretsiz herhangi işte istihdam edilmesi, herhangi bir iş kurması veya buna katılması, Hong Kong’da bir okul, üniversite veya diğer herhangi bir eğitim kurumunda öğrenci olmasına izin verilmemektedir. Eğer Hong Kong’a çalışmak, öğrencilik, eğitim veya ikamet için giriş yapmak istiyorsanız, mevcut düzenlemeler uyarınca Hong Kong Göçmen Ofisine uygun vize için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

İniş belgenizi ve Hindistan pasaportunuzu Hong Kong’da kaldığınız süre boyunca yanınızda taşımanız gerekmektedir. Genel olarak, ayrılırken göçmen geçiş izni için Hindistan pasaportunuzu ibraz etmeniz yeterli olacaktır.

Evet. Varış/ayrılış sırasında göçmen geçiş izni için hala “Varış / Ayrılış Kartı” temin etmeniz gerekmektedir.

E-posta hesabınızdaki bildirim yazısını yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, ivisa hesabınızı kullanarak bildirim yazısını alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Bildirim yazısı mektup boyu beyaz bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Bildirim yazısı ve Hindistan pasaportunuz arasındaki veri uyuşmazlıkları kaydı geçersiz kılar ve Hong Kong istikametine yolculuk edeceğiniz araca alınmanızın ve Hong Kong’a giriş yapmanızın reddedilmesine yol açar. Hindistan pasaportunuzda görülen bilgileri aynı şekilde girerek yeniden PAR başvurusunda bulunmalısınız.

Sizin de biliyor olabileceğiniz üzere, Hong Kong Çin’in bir parçasıdır ancak kendi hakları olan otonom bir bölgedir. Bunun dışında Hong Kong, pek çok kişinin tercih ettiği muhteşem bir seyahat noktasıdır. Pek çok insanın Hong Kong’u genellikle iş insanlarının ziyaret ettiğini düşündüğü doğrudur; ancak, bunun dışında, bu güzel bölgenin gökdelenlerin yanı sıra sunacak çok şeyi vardır. ‘Asya’nın New York’u’ tabirini duymuş olmalısınız; fakat Hong Kong’un bundan çok daha fazlası olması sizin için şaşırtıcı olabilir. Hong Kong, pek çok harika anı edinmenize yardımcı olacak bir yerdir. Hong Kong’daki insanlar çok dost canlısıdır ve çok nadiren size tuhaf bir şekilde bakan insanlar görürsünüz. Hong Konglular turistleri kucaklar ve çok naziktirler. Kanadalıların en nazik insanlar olduğunu söyleyenler hiç Hong Kong’a seyahat etmemiştir. Hong Konglular diğer insanları gücendirmemeye inanılmaz derecede odaklanırlar. Aynı zamanda, elbette siz de kimseyi gücendirmemeye dikkat etmelisiniz. Bunun iyi bir örneği, pilav tabağınızda yemek çubuklarınızı nasıl bıraktığınızdır. Cenazelerle ilişkilendirildiğinden yemek çubuklarınızı dik vaziyette bırakamazsınız. Bu kelimenin gerçek anlamıyla gücendirici olmasa da, can sıkıcıdır. Öğrenince şaşıracağınız diğer bir husus ise, Hong Kong'un sadece bir kentsel bölge olmamasıdır. Esasında, Hong Kong’un topraklarının yarısından fazlası kırsal alanlardan oluşmaktadır. Evet, ünlü siluet mevcuttur ve basın her zaman sadece kentsel alanı sunmaktadır; fakat büyükşehirlerin etrafında çok fazla doğal alan mevcuttur. Plajlar, ormanlar ve aklınıza gelebilecek her şey vardır. Günlerce keşif yapsanız dahi her şeyi görmeniz mümkün değildir. Ayrıca, pek çok ada vardır ve bu adalardan birine gitmek oldukça kolaydır. Şehir etrafında ulaşıma gelince, Hong Kong’ta 5 ulaşım yöntemi vardır. En önemlisi, Hong Kong'un toplu taşımacılık sistemi tüm dünyanın en verimli sistemlerinden biridir. Neredeyse her yere ulaşım sağlamanın inanılmaz ucuz olduğundan bahsetmeye gerek bile yok. Taksi şoförü tarafından kazıklanmaktan kaygılanmayın. Daha önce de belirtildiği üzere, insanlar çok dost canlısı ve dürüstlerdir. Hiçbir şekilde dolandırılmanız söz konusu olmayacaktır. Tatildeyken hoşunuza gidebileceğinizi düşündüğümüz diğer bir husus ise, alkollü içkinizi yudumlayarak sokaklarda yürüyebilecek ve plaja gidebilecek olmanızdır. Hong Kong’da kamuya açık yerlerde içki içilmesine izin verilmektedir. Yasal içki içme yaşı 18’dir; fakat pek çok ülke kapağı açılmış bir alkollü içecek şişesiyle etrafta yürümenize izin vermez. Ancak bu Hong Kong’da söz konusu değil. Hong Kong’da, kaldırımda içki içmeyi planlamıyorsanız dahi, bunun tadını çıkarabilirsiniz. En azından, dünyanın pek çok medeni ülkelerinde mümkün olmayan, plajda soğuk bir bira içmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yemekler ise, başlı başına bir deneyim olan diğer bir husustur. Hong Kong’da yiyeceğiniz yemeklere kıyasla, batı ülkelerinde yediğiniz Çin yemekleri şaka gibi gelecektir. Yemekler çok renklidir ve muhteşem kokar; baharatlar ise uğrunda ölecek kadar harikadır. Ayrıca, Hong Kong’daki insanlar paylaşmayı severler; dolayısıyla, bir restorana gittiğinizde her bir kişi için bir porsiyon sipariş vermenize gerek yoktur. Bunun yerine yemek istediğiniz her şeyi içeren büyük bir tabak sipariş edebilir ve yemeğin masada dolaşmasına izin verebilirsiniz. Bunu yapmanın avantajı, bir oturuşta birden fazla yemek tadabilme fırsatı yakalayacak olmanızdır. Güzel, değil mi? İletişime gelince, bu konuda herhangi bir sorun yaşamayacaksınızdır. Eğer bilmiyorsanız, Hong Kong Çin’e ‘teslim edildiği’ 1997 yılına kadar bir İngiliz kolonisiydi. Bunun bir sonucu olarak, Hong Kong’daki insanlar iyi derecede İngilizce bilmektedir. İngilizceye çok hâkim olmayan kişiler dahi sizi anlayabilir ve sizinle konuşabilirler. Belki çok harika seviyede olmaz; ancak birbirinizi anlamaya yetecektir. Aynı bağlamda, Hong Konglular Çince veya Mandarin dillerini konuşmazlar. Bu çok yaygın bir yanlış algıdır. Esasında, Kantonca konuşurlar. Kantonca ise, Çince veya Mandarin dillerinden çok farklıdır. Selamlaşma gibi bir veya iki Kantonca ifade kalıbı öğrenmeniz lehinize olabilir. Zira kendi dillerini konuşmanız oradaki insanları çok heyecanlandıracaktır. Bu, ‘günaydın’ gibi küçük bir kelime dahi olsa. Şaşırtıcı bulacağınız bir husus ise, dükkânların çok geç saatlere kadar açık kalmasıdır. Hipermarketler veya büyük marketlerden bahsetmiyoruz. Küçük köşe dükkânlarından söz ediyoruz. Eğer batı medeniyetlerinde bu dükkânlar akşam 6 veya 7’ye kadar açıksa, Hong Kong’da 10’a hatta daha geç saatlere kadar açıktır. Dükkânlardan akşam 11’de bir şeyler almak isterseniz, muhtemelen açık bir dükkân bulabileceksiniz. Yerli halka sorun. Onlar çok daha iyi bilecektir. Hong Kong’daki havaalanı dünyanın en büyük havaalanıdır. Neredeyse her yerden Hong Kong’a uçabilirsiniz ve bu, eğer tek bir gezi içerisinde birden fazla ülkeyi ziyaret etmeyi planlıyorsanız büyük bir artıdır. Hatırlamanız gereken bir kural, yürüyen merdivenlerle ilgilidir. Daima solda yürümeyi ve sağda durmayı unutmayın. Yukarıda belirtilen hususlar haricinde, Hong Kong sokaklarına çıkmayı unutmayın. Muhtemelen her yerde, yerli halk veya yabancıların fotoğraf çektiğini göreceksiniz. Bunun sebebi, Hong Kong sokaklarının çok cazibeli olmasıdır. Her türden dekorlarla süslenmiş küçük dükkânlar, marketler ve hatta bazı binaların üzerindeki renkli dekorlar bu cazibeyi daha da arttırmaktadır. Manzarayı hatırlamak isteyeceğinizden ötürü, pek çok fotoğraf çektiğinizden emin olun. Bunun haricinde, Hong Kong deneyiminizi sunduğu şeylerin tamamıyla birlikte yaşamayı unutmayın ve yerli halkın tarihleriyle gurur duyduklarını akılda tutun. Biraz tarih öğrenmeyi de unutmayın.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?