Yayınlandığı yer:

Vietnam Vizesi İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Vietnam Vizesi İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?
iVisa | Güncellenme tarihi Mar 05, 2019

Vietnam vizesi için gerekli belgeler konusu, yakın zamanda Vietnam ziyareti düşünen pek çok kişinin en başlıca favorileri arasında yer almaktadır. Vietnam'ı ziyaret etmek istiyorsanız, bu konuda gerekli belgelerin hepsini toplamak durumundasınız. Peki bu belgeleri nasıl toplayacaksınız? Bu konuda bir bilginiz yoksa, biz söz konusu bütün bilgileri sizler için derlemiş olduğumuz bilgileri sizinle paylaşacağız. Vietnam vizesi, Türk vatandaşlarının son derece zor aldığı vize türleri arasında yer alıyor. Zira Vietnam, uygulamış olduğu vize politikası ile son derece sıkı. Bu sebepten ötürü Türk vatandaşlarının vize alması gerçekten oldukça zorlu. Bunun yanı sıra sadece Türk vatandaşları değil, daha birçok ülkenin vatandaşları da vize alırken, son derece ve oldukça zor prosedürler ile karşı karşıya kalıyor. Peki Vietnam vizesi almanın incelikleri nelerdir?

Vietnam

Vietnam Vizesi Nasıl Alınır?

Vietnam vizesi nasıl alınır diyenlerdenseniz, öncelikle mutlaka c1 adı verilen bir belgeye sahip olmanız gerektiğinin bilgisini verelim. Bu onay belgesi, ülkeye yalnızca turistik sebepler ile giriş yapabileceğinizi bildiren bir belge. Bu belge ile yalnızca ülkeye turistik amaçlar ile girebileceğinizi vadedersiniz. Bu belgeyi almak için Vietnam'da bulunan bir kurum ile anlaşmanız ve belgeyi buradan temin etmeniz gerekmektedir. Burada bulunan bireysel ya da kurumsal nitelikte bir yer size c1 belgesi almak için sponsor olabilir. Vietnam vizesi kapıda alınan bir vize türü olmakla beraber, Confirmation Belgesi (c1) almadan ülkeye giriş yapabilmeniz mümkün değildir. Aynı zamanda istemiş olduğunuz bu belge, bir vize de değildir. Vietnam vizesi gerekli şartları sağladıktan sonra, kapıdan alınan bir vize türü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Vietnam Vizesi Alma Şartları

Vietnam vizesi için gerekli belgeler konusunda oldukça kısa bir özetleme yapacak olursak; bu belgelerin yalnızca c1 belgesi ve arka fonu beyaz olmak üzere bir fotoğraf olduğunu söylemek yetecektir. Pasaportunuz da mutlaka sağlamanız gereken bir şarttır. En az 6 aylık ve son iki sayfası boş bir pasaport, son derece önemli olan belgeler arasında yer alır. Vietnam vizesi almak, oldukça zor olmakla beraber, genelde pek çok kişi bu belgeden ret cevabı almaktadır. Hatta uygulamış olduğu politika sebebi ile pek çok kişi Vietnam vizesi alırken sorun yaşamaktadır. Net kuralları bulunmayan bu sebepten dolayı birçok kişiyi arafta bırakabilen bir vize türü olan Vietnam vizesi için bu alanda nitelikli ve ne yaptığını iyi bilen bir firma ile çalışmak, yapabilecekleriniz arasında yer almaktadır.

İnternet Üzerinden Vietnam Vizesi

İnternet üzerinden Vietnam vizesi almak, mümkün değildir. Ancak gerekli evrakları toplamak, Vietnam'ın zor prosedürleri hakkında bilgi almak ve vize alma şansınızı artırmak için yapabilecekleriniz arasında bu alanda hizmet veren bir danışmanlık bürosu ile iletişime geçmek, kesinlikle önerilmektedir. İnternet üzerinden Vietnam vizesi almak isteyenler bu konuda hizmet veren bir kuruluş olan iVisa ile çalışmayı tercih edebilirler. .

'iVisa' ile Vietnam Vizesi

'iVisa' ile Vietnam vizesi almak son derece basittir. Size danışmanlık hizmeti sunan, son derece önemli hizmetler sunan iVisa, Vietnam vizesi için gerekli belgeler konusunda sizlere yardımcı olmakta, sunmuş olduğu sorunsuz hizmeti ile, bugün pek çok kişinin yararlandığı firmalar arasında en başı çekmektedir. TrustPilot uygulaması üzerinden 10/9.5 puanı bulunması, bu firmayı rakiplerinden ayıran en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Siz de iVisa ile Vietnam vizesi alabilir; zorlanmadan gerekli belgeleri çok kısa bir süre içerisinde toplama fırsatı bulabilirsiniz. Bu konuda sorunsuz bir danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Bu yazıyı şurada paylaşın:
Need Help?