Yayınlandığı yer:

Vietnam Vize Formu Nasıl Olmalı?

Vietnam Vize Formu Nasıl Olmalı?
iVisa | Güncellenme tarihi Mar 05, 2019

Vietnam vize formu, bu ülkeyi ziyaret edecek kişilerin sıklıkla sorduğu ve karşılaştığı sorulardan bir tanesidir. Vietnam, vize politikası en ağır olan ve vize almak için yapılması gereken işlemler bazında değerlendirildiğinde, birçok resmi olmayan seçenek sunan ülkeler arasında yer almaktadır. Şartlarının ağır olması ve özellikle birçok Türk turisti bu konuda zorlamaları nedeni ile birçok kişi bu vizeye başvurmaktan vazgeçmektedir. Yakın zaman içerisinde Vietnam'a gitme kararı aldıysanız ve Vietnam'ın bu konudaki uygulamaları sizi yıldıramadıysa ve korkutmadıysa, siz de bu ülkeden vize almak konusunda yapılması gerekenler için önerilerimizi dinleyebilir ve buna uygun olarak hareket etme imkanı bulabilirsiniz. Vietnam vizesi nasıl alınır konusuna sizler için değindik.

Vietnam

Vietnam İstenen Belgeler

Vietnam'a turistik amaçlar ile ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, ancak ülkenin bu konuda uygulamış olduğu politika sizi zorluyorsa, bu konuda mutlaka profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyduğunuzu söylemekte fayda var. Her yıl dünya üzerinden birçok turist, alabildiğine geniş ormanları, neşeli insanları ve pirinç tarlalarını ve daha bir çok güzelliğini görmek için Vietnam'a gitmek istiyor. Ancak bunların çok azı gerçekten bu söyleneni başarabiliyor zira bu konuda Vietnam'ın politikaları çok sıkı. Öyle ki birçok Türk'e vize alması imkansız gözü ile bakılıyor. Bu süreçte mutlaka içini iyi yapan ve sizi bu alanda destekleyecek bir firma ile çalışmanız gerekiyor. Bu yolla çok sayıda turist Vietnam'dan vize alabiliyor.

Vietnam için istenen belgeler konusunda ise c1 belgesinin önemi büyük. Bu belgeyi ise ne yazık ki ülke içerisinden alabilmek mümkün değil. Doğrudan Vietnam'da bulunan bir kuruluş ile iletişime geçmeniz ve belgeyi de o kuruluştan almanız şart. Ancak bu konuda da dikkat etmeniz gereken belli başlı detaylar var. Çünkü sadece online yollar ile iletişime geçtiğinizden dolandırılma ihtimaliniz de son derece yüksek.

Vietnam Vizesi Almak İçin Ne Yapmalı?

Vietnam vize formu konusu pek çok kişiyi karamsarlığa sürüklüyor. . Aslında birçok ülkeye göre ilk sırada doldurulması gereken evraklar arasında vize formu yer alıyorken, bu ülke bu konuda oldukça tuhaf bir politika uyguluyor. Çünkü Vietnam'dan vize alabilmeniz için bir onay belgesini ülke içerisinde bulunan bir kurumdan almak ve aldığınız bu belgeyi göçmenlik bürosunda onaylatmak gerekiyor. Bu son derece sıkıntılı ve dikkat edilmesi gereken bir süreç. Zira yalnızca internet aracılığı ile iletişime geçebileceğinizden dolayı , bu konuda dolandırılmanız da oldukça mümkün. Ancak bu kötü ihtimali en aza indirmek ve bu konuda profesyonel bir destek almak istiyorsanız, Vietnam vizesi konusunda yetkin olarak hizmet veren belirli kuruluşlar ile iletişime geçmeniz mümkün.

İnternet Üzerinden Vize Başvurusu

İnternet üzerinden vize başvurusu yapmak için mutlaka bu alanda uzman ve deneyimli çalışan bir ekip ile çalışmanızda çok fayda bulunuyor. Bu alanda destek almak isterseniz uzman ve sorunsuz ekibi ile beraber çalışan iVisa ile iletişime geçebilir ve bu konuda merak ettiğiniz her şeyi sorma şansı elde edebilirsiniz. İnternet üzerinden vize başvurusu yapmak isteyenler için iVisa son derece nitelikli bir hizmet sunmaktadır. Kredi kartı ile de ödeme imkanı da veren bu site, birçok ülke için vize danışmanlığı sunar.

'iVisa' ile Başvuru

Vietnam vize formu olmaksızın başvuru yapabilir, gerekli evrakları iVisa ile topladıktan sonra Vietnam'dan 25 USD karşılığında kapı vizesi alabilirsiniz. C1 belgesi ve bu konudaki diğer incelikleri öğrenmek için siz de TrustPilot'tan 9.5 tam puan alan iVisa ile çalışın. Bu konuda pişman olmayacağınızın da garantisini verebiliriz. iVisa firmasının internet sitesi üzerinden anında ve hemen başvuru yapabilirsiniz.

Bu yazıyı şurada paylaşın:
Need Help?