Yayınlandığı yer:

Bahreyn Turistik e-Vizenizi Online Satın Alın (Bahreyn Vizesi)

iVisa.com 2013 yılından itibaren tüm vize başvuruları için hızlandırılmış işlenme ve rehberlik hizmeti sunmaktadır. Hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Vize Maliyeti Processing Fee Number of Entries İşlenme Süresi
Tourist eVisa
Vize Maliyeti USD 79.00
Service Fee USD 35.00
Number of Entries Multiple
İşlenme Süresi 72 saat
Hemen Başvurun

How to Apply: Tourist eVisa

Fill out online application
Fill out online application

Basit çevrim içi başvurumuzu tamamlayın, kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapın

Receive document via email
Receive document via email

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Enter destination
Enter destination

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Hemen Başvurun

Daha Fazla Bilgi Edinin: Tourist eVisa

Bahreyn Krallığı İçişleri Bakanlığı (Vatandaşlık, Pasaport ve İkamet İşleri) Ekim 2014’te, 100’den fazla ülkenin vatandaşlarının çevrim içi olarak vize edinmelerine imkân veren bir e-Vize sistemi getirmiştir. Bahreyn Şubat 2016’da, Krallığın yeni vize politikasının üçüncü aşaması olarak, on bir Afrika ülkesinden ziyaretçiler için e-Vize uygulamasını getirmiştir.

E-Vize sistemi, dünyanın herhangi bir yerinden giriş için vize başvurusunda bulunmanın çevrim içi bir yöntemidir. Bu e-Vize seyahat eden kimselere her an, her yerden hızlı bir şekilde internet üzerinden başvuruda bulunma ve vize başvurusu anında kolaylıkla çevrim içi olarak ödeme yapma imkânı vermektedir. Başvurunuz onaylandığında, yanınızda taşımak üzere belgenin bir kopyasını yazdırmanızı tavsiye ederiz. Bahreyn’e vardığınızda, elektronik vizeniz sizi karşılayacak olan pasaport görevlisi tarafından erişilebilir olacaktır.

Vize Hesaplayıcısı Aracımızı Kullanın

Başvurmadan Önce Vize Ücretini Hesaplayın

Kullanıcı Yorumları

Müşterilerimizin hakkımızda harika hikâyeleri var

Frequently Asked Questions

Bahreyn e-Vizesi, Bahreyn’e ve Bahreyn’den seyahat etme izni veren ve elektronik olarak pasaportunuzla bağlantılı olan resmi bir belgedir.

Tüm uyrukluktaki başvurucuların aşağıdakileri ibraz etmeleri gerekmektedir:

  1. Başvurucunun pasaportunun fotoğraflı sayfasının fotokopisi ve ayrıca, Hindistan pasaportları için pasaportun son sayfasının bir kopyası.
  2. Dönüş uçak biletinin kopyası.

Bazı ülkelerin vatandaşları olan başvurucular için, aşağıdakilerin de ibraz edilmesi gereklidir:

  1. Bahreyn’de otel rezervasyonunun kopyası. Alternatif olarak, eğer bir akrabanızda kalacaksanız, lütfen akrabanızın CPR Okuyucu çıktısının bir kopyasını sununuz.
  2. Ziyaretçinin ismine düzenlenmiş, son üç ayı kapsayan ve nihai bakiyenin en az BD300 (yaklaşık 800 USD) olduğu banka hesap ekstresinin kopyası.

Vize ücreti 79 Amerikan dolarıdır (USD). İlaveten, standart işlenme hizmetini içeren 35 USD tutarında bir hizmet ücreti bulunmaktadır. Hızlı işlenme ve aşırı hızlı işlenme için hizmet ücreti sırasıyla 65 USD ve 100 USD’dir.

Bu, işlenme süresine ilişkin olarak seçtiğiniz yönteme bağlıdır. Sunduğumuz üç seçenek mevcuttur:

  1. Standart İşlenme Süresi: 10 iş günü.
  2. Hızlı İşlenme: 05 iş günü.
  3. Aşırı Hızlı İşlenme: 03 iş günü.

Bahreyn e-Vizesi düzenlenme tarihinden itibaren 3 ay boyunca geçerlidir. Ancak e-Vize, düzenlenme tarihinden itibaren 30 gün içerisinde kullanılmalıdır; aksi takdirde geçersiz hale gelir.

Pasaportunuz Bahreyn’de kalacağınız süre boyunca veya vize süresi boyunca (hangisi daha uzunsa) geçerli olmalıdır. Ayrıca, pasaportta en az bir boş sayfa bulunmalıdır.

Gerekli koşulları taşıdıkları takdirde, belirli ülkelerin vatandaşları Bahreyn e-Vizesi başvurusunda bulunabilirler. Ülkenize ilişkin vize gerekliliklerini tespit etmek için sayfanın üst kısmına gidin ve Vize Sınayıcımızı kullanın.

Başvurunuzun onaylanmadığı konusunda size e-posta yoluyla bildirimde bulunuruz. Bu meydana gelirse, en yakın Bahreyn elçiliğiyle irtibata geçmeniz gerekir.

Bahreyn e-Vizesi birden çok giriş yapmanıza izin verir; ancak her girişin 30 günle sınırlı olduğunu göz önünde bulundurunuz.

Ziyaret başına kalınabilecek maksimum süre 30 gündür. Britanya ve İrlanda vatandaşlarının 3 aya (90 güne) kadar kalabileceğini dikkate alınız.

Hayır. Bahreyn e-Vizesi, Bahreyn’e girişinizden önce edinilmelidir.

Bahreyn e-Vizesi hamiline, düzenlendiği tarihten itibaren 3 aya tekabül eden geçerlilik süresi içerisinde Bahreyn’e arzu edilen sayıda seyahat gerçekleştirme izni vermektedir. Giriş başına maksimum 30 gün kalınabilir.

Bahreyn e-Vizenizin geçerlilik süresi, onaylanmış e-Vize belgenizde belirtilen tarihten itibaren başlamaktadır. Bu geçerlilik süresi içerisinde herhangi bir tarihte Bahreyn’e giriş yapabilirsiniz.

Mevcut e-Vizenin geçerlilik süresi sona erene kadar aynı pasaportu kullanarak yeni bir e-Vize edinilemez. Mevcut ve geçerli e-Vizeyi içeren pasaportu kaybetmeniz halinde, ilgili ücreti tekrar ödeyerek yeni bir Bahreyn e-Vizesi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Eğer bir Bahreyn e-Vizesi başvurusunda bulunduysanız, başvurunun mevcut durumunu öğrenmek için bu sitede sorgulama yapabilirsiniz. Bu sorgulamayı gerçekleştirmek ve gerekliyse e-Vizenizi yenilemek için giriş yapmanız gerekmektedir.

  • Bahreyn’in dışında olmalısınız
  • Geçerli bir pasaportunuz olmalıdır
  • Dönüş Uçak Biletleriniz olmalıdır
  • Bahreyn’deyken geçiminizi sağlayabilecek durumda olmalısınız
  • Girişiniz Bahreyn vatandaşlarının güvenliğini ve refahını ihlal etmemelidir
  • Bahreyn e-Vizenizi onaylanmasından itibaren 30 gün içerisinde kullanmalısınız
  • Diğer bir vize başvurusunda bulunmak için önceki vizenizi kullanmış olmanız veya vizenizin süresinin sona ermiş olması gerekir.

Evet, Bahreyn’e geldiğinizde daha fazla bilgi edinmek için NPRA’yı (Vatandaşlık, Pasaport ve İkamet Genel Müdürlüğü) ziyaret ediniz.

Bahreyn ziyareti, bavul hazırlamaktan daha fazlasını yapmanızı gerektirir. Sınırdan geçebilmeniz için, ayrılmadan önce uygun belgeleri edinmeniz gerekebilecektir. Aksi takdirde, uçağınıza bile binememeniz söz konusu olabilir. Şanslısınız ki, Bahreyn katı bir vize politikasına sahip değildir ve seçenekleriniz bulunmaktadır. Politika bakımından, dört ziyaretçi kategorisi mevcuttur ve bu tamamen vatandaşı olduğunuz ülkeye bağlıdır. Eğer şanslıysanız, vizeden muafsınızdır veya ülkeye vardığınızda vize alabilirsiniz. Birinci ziyaretçi kategorisinde, vize muafiyetine tabi ülkelerin vatandaşları yer almaktadır. Dünyanın tüm ülkelerinde bu türden bir kategori mevcuttur. Antlaşma ve mutabakatlar sonucunda bazı devletler, vatandaşlarının birbirlerinin sınırlarından sadece bir pasaport, hatta sıradan bir ulusal kimlik kartıyla geçmelerine izin vermektedir. Listenin daima sınırlı olmasına ve bazı şartların geçerli olmasına rağmen, Bahreyn için kurallar oldukça nettir. Sadece Kuveyt, Umman, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlarının Bahreyn’den vize olmaksızın geçmelerine izin verildiği bilinmektedir. Bu kişilerin sahip olmaları gereken tek şey ulusal bir kimlik kartıdır. İkinci ziyaretçi kategorisinde ise çevrim içi olarak vize başvurusunda bulunma veya Bahreyn’e vardıklarında vize alma hakkına sahip olan kişiler yer almaktadır. Esasen, bu uyrukluklardan olan kişiler, ilgili tarihte hangisi daha elverişli görünüyorsa varış üzerine vize veya elektronik vize arasında seçim yapma imkânından faydalanmaktadırlar. Eğer bu kategoride yer alıyorsanız, işinizin zor olmadığını bilmelisiniz. Fark etmiş olabileceğiniz üzere, bu iki tür vizeyi de edinmek çok kolaydır. Tabii ki, çevrim içi sürecin kontuar sırasında ayakta durarak beklemekten çok daha kolay olmasından ötürü elektronik vizeyi tavsiye ederiz; ancak bu tercihinize bağlıdır. Dünyada pek çok ülkenin vatandaşları bu ziyaretçi kategorisindedir ve bu kişilerin çoğu, çok az zaman ve çaba gerektirmesinden ötürü elektronik vizeyi tercih etmektedir. Bu da tamamen anlaşılır bir durumdur. Evinizden başvuruda bulunabilir ve sadece birkaç gün içerisinde vizenizi alabilirsiniz. Hem elektronik vize, hem de varış üzerine vize belgeleri Bahreyn içerisinde 30 gün boyunca kalmanıza izin verecektir. Bunun tek istisnası, 3 ay boyunca kalmalarına izin verilen İrlanda ve Birleşik Krallık vatandaşlarıdır. Yine de, başvuru sürecinin varlığının neredeyse hissedilmediği göz önünde bulundurulduğunda, 30 gün yeterince uzundur. İşte süreç bu kadar kolaydır. Üçüncü ziyaretçi kategorisinde ise sadece e-vizeye erişimi olan kişiler yer almaktadır. 33 uyrukluktan kişiler vize almak için çevrim içi başvuruda bulunma seçeneğine sahiptir. Tabii ki, bu kişiler bir elçiliğe de gidebilirler; ancak kısa süreli kalışlar için buna değmez. Çünkü bu kategori için elektronik vizeler, kişilere sadece 14 gün kalış izni vermektedir. Yine de, bir tatil, ziyaret veya ticari amaçlı seyahat için 14 gün yeterli bir süredir. Son kategoride ise yukarıda belirtilen belgelerden hiçbirine erişimi olmayan diğer ülke vatandaşları yer almaktadır. Bu ülkelerin çoğunluğu Afrika’da yer almakta birlikte, Asya ve Avrupa’da yer alan birkaç ülke de mevcuttur. Eğer bu kategoride yer alıyorsanız, Bahreyn’i ziyaret etmek için tek seçeneğiniz bir elçiliğe gitmektir. Çevrim içi olarak başvuruda bulunamaz veya varış üzerine vize alamazsınız. Bu nedenle, en yakın konsolosluğa gitmeniz ve orada vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Elçiliğe vize başvurusunda bulunmak kolay değildir. Birtakım belgelere ihtiyaç duyarsınız ve resmi formlar doldurmanın yanı sıra vizenizi almak için bir süre beklemek zorunda kalırsınız. Gerekli belgelere gelince, araştırma yapmak için interneti kullanabilirsiniz; ancak bulduğunuz bilgileri sadece referans olarak kullanmalısınız. Bizzat elçilikle irtibata geçmenizi ve başvuru süreciniz için nelerin gerekli olduğunu sormanızı tavsiye ederiz. Böylece, elçiliğe gittiğinizde ihtiyacınız olan her şeyin mevcut olmadığını veya yanlış belgelere sahip olduğunuzu öğrenmenin önüne geçebilirsiniz. Zaman ve paranızı boşa harcamamak için titiz olmanız en doğru yol olacaktır. Muhtemelen bunu bilmiyorsanız, ancak Bahreyn geçen yıllarda vize politikasında reform gerçekleştirmiştir. Hükümet 2014, 2015 ve 2016 yıllarında değişiklikler yapmaya devam etmiştir. Tüm bu değişiklikler olumlu yönde olmuştur; çünkü istatistiklere göre, başvurucuların sayısı kayda değer ölçüde artmıştır. Bu da, yeni politikanın işe yaradığı ve giderek daha fazla kişinin Bahreyn’e geldiği anlamına gelmektedir. Turizmin bir ülkenin önemli bir bölümü olduğu hepimizin malumudur, işte bu yüzden her devletin vize başvuru sürecini mümkün olduğunca basit hale getirmesi gerekmektedir. Tabii ki, bu durum halihazırda pek çok ülkede mevcuttur. Bahreyn’e seyahatin vize başvuru süreci ve seyahatçi kategorileri hakkında yazılar okumaktan daha fazlasını gerektirdiği muhakkaktır. Yeni bir ülkeyi ziyaret edeceğinizde, daima ev ödevinizi yapmalısınız. Gerekli belgeler ülkeye girişinize yardımcı olacaktır, ancak konaklamanızı hoş ve verimli kılacak ekstra bilgilere ihtiyacınız vardır. Gideceğiniz ülkenin kültürüne, alışkanlıklarına, geleneklerine, ülkede neler yapılması veya yapılmaması gerektiğine, yeme alışkanlıklarına vb. hususlara ilişkin yazılar okumanız yararlı olacaktır. Bahreyn nüfusunun çoğunluğunun Müslüman olduğu özellikle göz önünde bulundurulduğunda, ülkenin yaşam tarzına saygı gösterilmesi esastır. Gördüğünüz üzere, Bahreyn’e girmek o kadar da zor değildir. Uyruğunuza bağlı olarak, vizenizi havaalanında, çevrim içi olarak veya bir Bahreyn elçiliğinde edinebilirsiniz. Her halükarda bu seçeneklerden birine erişiminiz olur ve girişiniz kısıtlanmaz. Nasıl başvuruda bulunduğunuz farketmeksizin, doğrudan ve hızlı bir başvuru süreci yaşamanız için gerekli özeni göstermeyi unutmayınız. Aksi takdirde, bazı kişilerin başına geldiği gibi, dikkat göstermeyi öğrenene kadar süreci tekrarlama durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

E-Vize, belirli bir ülkeye giriş ve bu ülke içerisinde seyahate izin veren resmi bir belgedir. E-Vize giriş noktalarında düzenlenen vizelere ve geleneksel kâğıt vizeleri edinmek için elçiliğe/konsolosluğa gitmeye bir alternatiftir. E-Vizeler seyahat eden kimsenin pasaportuyla elektronik olarak bağlantılıdır.

Hizmetimiz bilgiyle başlar. Bir seyahat vizesine ihtiyaç duyup duymadığınızı araştırmak için güncel vize gereklilikleri aracımızı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, nereden gelip nereye gittiğinizi bize söylemektir. Bu bilgiye dayalı olarak size vize ücretlerini, giriş sayılarını, başlangıç tarihini söyleriz ve doğrudan sitemize başvuruda bulunmanız için size bir eylem adımı sunarız.

Bu bilginin bulunabileceği en iyi yer vize gereklilikleri aracımızdır. Her ülkenin farklı giriş kuralları ve vize ücretleri vardır. Eğer aceleniz varsa, çevrim içi olarak da başvurabilirsiniz ve form bu bilgiyi de size verecektir.

Bu, vizeyi düzenleyen ülkeye bağlıdır. Avustralya ETA ve Türkiye e-Vizesinde olduğu gibi pek çok ülke için, işlem hızlı hizmetimiz aracılığıyla 15 dakika içerisinde gerçekleştirilebilir. Hindistan turist Vizesinde olduğu gibi diğer ülkeler açısından ise, işlem genellikle 24 saat almaktadır. Tam süre her başvuru formunda mevcuttur. Şunun güvencesini verebiliriz; iVisa ile başvuruda bulunmak herhangi bir yer için yapabileceğiniz en hızlı başvuru yöntemi olacaktır.

Belgeler A4 boy beyaz boş bir sayfa üzerine basılmış olmalıdır. Çift taraflı veya dar basım kabul edilmeyecektir.

Seyahat vizenizi mümkün olan en basit ve en hızlı şekilde almanız konusunda size yardımcı oluruz. Kullanımı kolay çevrim içi başvuru formları ve birinci sınıf 7/24 müşteri hizmeti aracılığıyla tüm vize sürecini hızlı ve basit kılmaktayız! Ayrıca söz konusu olan verilerinizi ve kredi kartınızı korumak olduğunda, en iyi uygulamaları kullanmaktayız.

iVisa iki Vize türü sunmaktadır: Destinasyonunuza bağlı olarak elektronik vizeler (e-Vizeler) ve geleneksel kâğıt vizeler. İlaveten, belirli ülkelerin zorunlu kıldığı aşağıdaki hizmetleri/belgeleri de sunuyoruz: ETA (elektronik seyahat izni), Turist Kartları, Varış Üzerine Vize ön kayıt/onay formu, Turist Davet Mektupları ve Elçilik Kayıt hizmeti.

  1. Vize talep ettiğiniz ülkeyi seçin.
  2. Vize türünü seçin ve talimatları dikkatlice okuyun.
  3. Şimdi Başvur’u seçin
  4. Başvuru formunu doldurun
  5. Visa Kart, Mastercard veya diğer bir banka kartını kullanarak ödeme yapın.
  6. E-posta yoluyla onayın gelmesini bekleyin, ardından e-Vizenizi hesabınızdan indirin ve yazdırın.
  7. E-Vizenizin çıktısını giriş noktasında göçmen görevlisine ibraz edin.

Lütfen ülkelerin çoğunluğunun seyahat vizesinin işlenme konması imkânını bir hizmet ücreti olmaksızın sağladığını dikkate alınız. Her ay binlerce seyahat vizesi işleme koymamızın başlıca nedeni size zaman kazandırmamız ve can sıkıntısından kurtulma olanağı sağlamamızdır. Hizmetimiz kullanımı kolay bir web sitesi ve başvuru formu içermektedir. Özellikle de mobil kullanıcılar ve kalabalık gruplar açısından başvurunuzun bizim tarafımızdan işleme konması çok daha kolaydır. Tüm müşterilerimize vizelerini seyahatten günler önce göndeririz. Bu, özellikle de vizeyi aylar öncesinde alması gereken yolcular için yararlıdır. Birleşik Devletlerde ikamet eden ve İngilizce konuşan profesyonellerin 24 saat esasında çalıştığı bir müşteri hizmetimiz de mevcuttur. Birden fazla para birimini kabul ediyoruz ve web sitemizin 20’den fazla dile tercümesi mevcuttur. Ücretimizin zamanınız ve ruh sağlığınız için makul olduğuna inanıyoruz; fakat tüm devletlerin kendi “ücretsiz” hizmetlerinin bulunduğunu dikkate alınız.

Eğer halihazırda sitemiz üzerinde başvuruda bulunduysanız, lütfen hesabınıza giriş yapın ve siparişinize/başvurunuza göz atın. Ödemenin alınmasının ardından otomatik olarak sizin için bir hesap oluşturulur. Bir şifre oluşturmak için teyit e-postasındaki linke tıklayın veya şifre belirleyip hesaba giriş yapmak için giriş sayfasına girin. Lütfen çoğu durumda vizenizin size e-posta aracılığıyla teslim edileceğini ve giriş yaptıktan sonra hesabınızdan bulunabileceğini dikkate alınız.

Eğer vize başvurunuz devlet kurumu tarafından onaylanmazsa, onay garantimiz kapsamında paranızın tamamını iade ederiz. Eğer herhangi bir nedenden ötürü hizmetimizden tatmin olmazsanız, lütfen sohbet aracılığıyla bizimle iletişime geçin; bu durumda hizmet ücretinizi iade ederiz. Eğer başvurunuzda bir hata yapıldıysa, vizenizi tekrar ücretsiz olarak işleme koyarız. Lütfen para iadelerinin kullanılan kredi kartına yapılacağını dikkate alınız.

Eğer vizenizi işleme koymamışsak, sorunsuz bir şekilde değişiklikler yapabiliriz. Biz de bilgilerinizi hatalara karşı kontrol ederiz. Eğer halihazırda vizenizi işleme koymuşsak, başvurunuzu uygun devlet kurumlarına sunmuşsak, bazı kurumlar değişiklikler yapılmasına izin verebilecekken diğerleri buna izin vermeyebilmektedir. Eğer başvurunuzda herhangi bir hata fark ederseniz lütfen derhal bizimle (tercihen sohbet yoluyla) iletişime geçin.

Sarıhumma riski altında bulunan bir ülkeden geliyorsanız, bazı ülkeler sarı humma aşı kanıtı talep edecektir. Daha fazla bilgiyi buradan görebilirsiniz: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list Seçilen ülkeye seyahat etmeden önce bu düzenlemeleri kontrol etmek yolcunun kendi sorumluluğundadır.

Faturanızı indirmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve doğrudan hesabınızdan indirin.

E-posta hesabınızdaki e-Vizenizi yeniden yazdırabilirsiniz. Alternatif olarak, iVisa hesabınızı kullanarak e-Vizenizi alabilir ve yeniden yazdırabilirsiniz.

Evet. iVisa sistemi işlem gerçekleştirildikten sonra kredi kartı bilgilerinizi saklamaz.

Tüm vizeler seyahat eden kimselere bir ülkenin giriş noktasına seyahat etme izni vermektedir. Girişinize izin verilip verilmeyeceği hususu giriş noktasındaki Göçmen Görevlisinin takdirine bağlıdır.

Eğer vize başvurunuz işleme konmak üzere henüz sunulmamışsa, paranızın tamamı size iade edilir. Ancak, eğer başvurunuz sunulmuşsa, para iadesi yapmamız mümkün olmayacaktır.

Vizenin size kargoyla gönderilmesi gerektiği hallerde, işlenme süreleri kargo sürelerini kapsamaz. Bu süre, başvurunuzun bize ulaştığı zaman ile onayın alındığı zaman arasındaki zaman zarfıdır. Çoğu vize (e-Vizeler) onay üzerine e-posta ile gönderilmektedir; dolayısıyla, kargo süresi geçerli olmayacaktır

Hayır, hiç bir devlet kurumuyla iştirakliğimiz söz konusu değildir. Biz, tüm dünyadan yolcular için seyahat vizeleri işleme konusunda uzman olan özel bir şirketiz.

Ne yazık ki bunu yapmamız mümkün değildir; zira devlet kurumları bizi kararlarının ardındaki nedenler konusunda bilgilendirmemektedir.

Eğer vizeniz onaylanmazsa, seçeneklerinizin neler olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek için en yakın elçilik/konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Visa, Master Kart, Amerikan Express ve PayPal yöntemlerini kabul ediyoruz.

Bu tür toprakların vatandaşları olup web sitemiz aracılığıyla başvuruda bulunan tüm kişilerin başvuruları pasaportlarında belirtilen uyruk/vatandaşlık ile işleme konulacaktır. Örneğin, Porto Riko’dan seyahat eden bir kişinin talebi ABD vatandaşı olarak işleme konulacaktır. Bu durum, 2002 tarihli Britanya Denizaşırı Topraklar Kanunu’na göre BOTC (Britanya Denizaşırı Bölge Vatandaşlığı) kategorisine giren yolcular için geçerli değildir.

Need Help?